Verdien een paar pumps!

Een concertkaartje. Een lekker avondje uit eten. Een prachtig paar pumps. Yep, er zijn veel dingen die je kunt kopen met het geld waarvan jij je zorgverzekering betaalt.

Hmm… waar heb ik behoefte aan?

Ok, zonder verzekering kunnen we niet, maar wat je wél kunt is flink besparen op je zorgverzekering. Er zijn namelijk tientallen aanbieders, die elk weer andere pakketten in de aanbieding hebben die goed (of juist niet) bij jouw wensen en behoeften passen.

Misschien heb jij wel voor een pakket gekozen dat bestaat uit onderdelen waar je niet eens behoefte aan hebt. En waarvoor je dus eigenlijk een te hoge premie betaalt. Maar om tussen ál die vergelijkers weer de juiste te zoeken… daar heb je geen zin én tijd voor.

Superhandig

Daarom komen wij met de perfecte oplossing. Op VIVA.nl vind je een superhandige tool waarmee je alle zorgverzekeringen met elkaar kunt vergelijken. Je vult gewoon in wat voor jou belangrijk is. Heb je een bril/contactlenzen? Of kun je wel een goede reisverzekering gebruiken? Ben je misschien zwanger?

Vervolgens rollen er de voor jou meest ideale zorgaanbieders en pakketten uit, inclusief de premie die je maandelijks moet betalen. En als het even meezit is die een stuk lager dan het bedrag dat je nu maandelijks kwijt bent aan je zorgverzekering. Daar kun je dan mooi die pumps, dat concertkaartje of een avondje uit eten van betalen (ook fijn!).

De tool werkt superhandig: heb je een zorgverzekeraar en pakket gevonden die perfect met jou matcht, dan regelt de nieuwe verzekeraar het verder met de oude en hoef je zelf niets meer te doen.

De zorgvergelijker van 2015 is niet meer beschikbaar. Een nieuwe zorgvergelijker voor 2016 zal eind 2015 online komen te staan.