Verklapt deze theorie dat Nikkie de Jager Wie is de Mol? verlaat?

nikkie de jager

De aflevering van Wie is de Mol? afgelopen zaterdag houdt iedereen flink bezig. Rik was nergens te zien, de kandidaten moesten zelf op de bekende laptop kijken of ze door waren of niet en het moment van de eliminatie zorgde ervoor dat de kijkers in spanning achtergelaten werden.

Fans kregen te zien dat Nikkie en Robèrt als laatsten op een toren stonden en dat een van hen rood licht kreeg. Maar of dat Nikkie of Robèrt was, leek onmogelijk te zien. De volgende aflevering wordt pas over een paar dagen uitgezonden, maar deze theorie zou al verklappen wie Wie is de Mol? verlaat.

Speurwerk

Enkele Wie is de Mol?-fans hebben flink wat speurwerk verricht. Het lijkt erop dat Nikkie aflevering 3 verlaat. Op onderstaande foto’s is namelijk te zien dat zij op het gebouw zit waar het rode licht vandaan komt. Zou het?


Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP
Elle (19) heeft een passie voor mode, muziek, fotografie en koken. Voor VIVA.nl schrijft ze over liefde, trends en alles wat de millennial bezighoudt. En ze is altijd op zoek naar mooie tijdschriften voor aan haar muur.