Verleidster Eline richt zich tot Temptation-Elke: ‘Ik zou verschrikkelijk boos zijn geworden’

verleidster eline

Het liefdesverdriet van Temptation-Elke brak niet alleen het hart van Arda, maar brak de harten van ons allemaal. Toch zou verleidster Eline, met wie Arda vreemdging, de situatie anders dan Elke hebben aangepakt. ‘Ik zou verschrikkelijk boos zijn’.

Dat vertelt Eline wanneer ze aanschuift bij Goedele On Top. ‘Het is pijnlijk om te zien dat zij helemaal gebroken is, omdat Arda is vreemdgegaan. Het breekt mij ook een beetje om haar zo verdrietig te zien. Het blijft natuurlijk wel Temptation. Het had natuurlijk anders kunnen lopen. Misschien was het ook niet noodzakelijk dat Arda en ik zo close bleven…’

Daarmee doelt verleidster Eline op de halve relatie die ze leek te hebben met Arda op het eiland. Ze trok zelfs met al haar spullen bij hem in, om een aantal dagen later weer terug naar de meisjeskamer te verhuizen. ‘Dat het bleef bij één keer om te laten zien dat hij is vreemdgegaan. In plaats van dat we telkens zo liefdevol lopen te kleffen. Ik denk dat het voor haar pijnlijk is om te zien dat hij er zo makkelijk overheen is,’ legt Eline uit. Want dat het voor Elke pijnlijk was om te zien, moge duidelijk zijn. Bij terugkomst in Nederland viel ze in een zwart gat en wilde ze hier zelfs niet meer zijn.

Eline stelt dan ook dat ze anders zou hebben gereageerd dan Elke. ‘Nee, absoluut niet. Ik zou verschrikkelijk boos zijn. Hij is vreemdgegaan, hij heeft me bedrogen. Dan zou ik hem niet alle geluk wensen.’

Lees ook: De arme schat: fans maken zich zorgen om ‘enorm afgevallen’ Temptation-Elke

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.