Verleng je zomer: op deze festivals kun je je laatste outdoor dansjes van 2019 doen

September is aangebroken en dat betekent dat het einde van de zomer nu echt in zicht is. Liever blijven we dat echter nog even glashard ontkennen. Hoe? Met behulp van de lijst met festivals die ons in september te wachten staan.

Dankzij deze feesten krijg je – met of zonder zon – de kans om nog even na te genieten van het festivalseizoen.

Elrow Festival

7 september, Amsterdam

Dit oorspronkelijk Spaanse festival heeft alles wat je nodig hebt om de zomer terug je bol te krijgen. Confetti, dansende poppen, surrealistische optredens en kleurige decoraties: Elrow is één groot flamboyant feest. Het festival is uitverkocht, maar op Ticketswap kun je nog veel kaarten vinden. Klik hier voor meer info.

Appelpop

13 september, Tiel

Liever muziek van Nederlandse bodem? Bij Appelpop kun je genieten van toppers als Racoon, Within Temptation, Suzan & Freek en De Staat. Extra fijn: het festival is helemaal gratis. Klik hier voor meer info.

Smeerboel

14 september, Utrecht

Smeerboel viert dit jaar z’n tiende verjaardag en dat betekent dat het festival extra groots wordt aangepakt. Verdeeld over vijf stages staan er 32 internationale grootheden en lokale helden. Verwacht vrolijke hits van Fluff Disco en Singlefeestje, techno van BASIS en house van o.a. Benny Rodrigues. Klik hier voor meer info.

Draaimolen Festival 2019

14 september, Tilburg

Technoliefhebbers kunnen hun lol niet op bij Draaimolen Festival 2019. Bezoekers kunnen in een bosrijk gebied genieten van de beats van o.a. Job Jobse, Marcel Dettman en Four Tet. Klik hier voor meer info.

Secret Fields Festival

21 september, Groningen

Het succesvolle Secret Forest Festival komt naar Groningen onder de naam Secret Fields Festival. Het festivalterrein Roode Haan zal volgens de festivalorganisatie worden omgetoverd worden tot ‘magisch veld met vele geheimen’. Klik hier voor meer info.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.