Verloofd? Khloe Kardashian showt immense ring op Instagram

Khloe Kardashian tristan thompson

Khloe Kardashian en Tristan Thompson zijn na een roerige tijd weer samen. Het stel wil graag een tweede kindje, en nu lijkt het erop dat ze nóg een stap in hun relatie hebben gezet. Khloe showt op Instagram namelijk een jóekel van een ring, die wel erg veel weg heeft van een verlovingsring.

En wat het helemaal opvallend maakt, is dat Tristan zélf reageert onder de foto. Hij plaatst er allemaal diamantjes onder, waarmee hij op niet zo subtiele wijze nog maar eens benadrukt dat de realityster geen ring uit de snoepautomaat om haar ringvinger draagt.

Gezinsuitbreiding

Khloe en Tristan staan twee jaar later na het vreemdgangersschandaal van de basketballer weer op goede voet. Eerder liet het stel in Keeping up with the Kardashians al weten graag een broertje of zusje aan hun dochtertje True te willen geven. Dit gaat echter niet gemakkelijk, waardoor Khloe nu zelfs een draagmoeder overweegt.

Verloofd?

Toch lijkt het tussen de realityster en haar baby daddy wél heel goed te gaan. Want op Instagram showt Khloe een ring die fans doet vermoeden dat Tristan om een knie is gegaan. Nu valt ons oog niet alleen op de ring, maar ook op haar opvallende nagels – die prima door zouden kunnen gaan voor een moordwapen.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Reacties

De reacties onder de foto maken duidelijk dat vrijwel iedereen denkt dat Khloe verloofd is. ‘Dit móet een verlovingsring zijn’, reageert iemand. ‘Ok, we snappen het Khlo’, schrijft een ander. Een officieel statement vanuit de realityster blijft nog uit, maar aangezien Kylie haar héle (!) zwangerschap verborgen wist te houden zijn we stiekem toch al een beetje excited.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: People | Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.