Verplicht kijkvoer: 5 serieklassiekers die je gezien moet hebben

netflix klassiekers

Wie zijn klassiekers kent, heeft de series uit dit rijtje al lang en breed gezien. Deze gouwe ouwen horen bij je opvoeding als seriefan, dus mis je er nog een: Netflix biedt uitkomst.

 1. Breaking bad
  De dodelijk zieke scheikundeleraar Walter White wil zijn gezin niet berooid achterlaten en gaat daarom aan de slag als producent en handelaar van crystal meth.
 2. Mad men
  Don Draper is een gevierd reclameman in New York in de jaren 60. Hij werkt als creative director bij het bedrijf Sterling Cooper waar seksisme aan de orde van de dag is.
 3. Californication
  De gefrustreerde schrijver Hank Moody pakt alles wat hij pakken kan. Hij combineert zijn leven van seks, drugs en rock & roll met zijn relaties met zijn dochter en ex.
 4. Star trek: the next generation
  Er is 80 jaar verstreken sinds Captain Kirk en zijn Enterprise het heelal doorkruiste. Captain Jean-Luc Picard gaat nu het universum ontdekken met een nieuwe bemanning.
 5. Freaks & geeks
  Het wel en wee van een groepje uitvreters en een clubje nerds op een Amerikaanse high school, gemaakt toen acteurs als Seth Rogen en James Franco nog moesten doorbreken.

Meer kijkinspiratie? Check Superguide.nl.

Beeld Shutterstock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.