Vertrekt Sonny nu wel óf niet eerder uit ‘Temptation Island’?

Sonny Temptation verlaten

De geruchtenmolen draaide vorige week op volle toeren: gaat Sonny nu wel óf niet eerder Temptation Island verlaten? En als-ie dat al doet, is ook nog de vraag of hij alleen gaat of samen met Jaydi. Een verleidster doet nu een bijzondere uitspraak.

En dat is niemand minder dan Liyah. Ja, je weet wel, degene met wie vooral ‘vieze Greg’ het heel gezellig heeft. Zij lijkt te verklappen dat Sonny ook heel de show weet uit te zitten.

Sonny Temptation verlaten

Liyah laat weten in gesprek met Telegraaf TV dat Sonny niet boos reageerde toen zijn connectie-hartje ging branden. Juist niet, hij zou juist enthousiast zijn geweest. Waarom? Omdat ‘het betekent dat Jaydi het naar haar zin heeft’. Liyah verklaart: ‘Ik denk dat het vooral zelfbescherming is.’

Groot houden

De verleidster denkt dat hij tegenover de andere jongens niet wilde laten zien dat het hem wat deed. ‘Een beetje groot houden, denk ik.’ Iedereen leefde dan ook vooral met Sonny mee en de andere kandidaten. ‘Maar ‘diepere connectie’ kan natuurlijk alles zijn. Het kan ook een diep gesprek zijn. We hadden ook wel iets van: ‘Het is allemaal wel oké, denk ik.’

Veel duidelijk

Ondertussen wil Sorelis natuurlijk al twee weken lang Kaj nog even spreken, máár: volgens Liyah gaan we daar volgende week eindelijk meer over horen. Maar hoe zit het dan met Sonny en een mogelijk vertrek uit het programma? Daar kan ze kort over zijn. ‘Sonny en ik waren er allebei tot het bittere einde.’ Oké, oké, interessant.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Love Reality | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!