Vervroegd kerstcadeau: de Netflix-film ‘A Christmas Prince’ krijgt nóg een deel

Okay, okay, het is nog lang geen kerst. Maar zo’n leuk cadeau kunnen we toch niet onuitgepakt onder de boom laten liggen? De ultieme cheesy film A Christmas Prince krijgt namelijk een derde deel!

Deze heerlijke romantische comedy is typisch een gevalletje you either love or hate it, maar voor de echte fans onder ons gaat het koninklijke avontuur nog even door. In de eerste film konden we zien hoe Amber voor een reportage naar Aldovia – een land hier ver, ver vandaan – wordt gestuurd, maar uiteindelijk smoorverliefd wordt op prins Richard – de prins van het land hier ver, ver vandaan . In het tweede deel speelde Netflix slim in op de actualiteit – Meghan en Harry trouwden ook dat jaar – en Amber en haar prins op het witte paard gaven elkaar het jawoord.

Royal baby

En surprise, surprise ook het derde deel lijkt uit het leven gegrepen. Er is namelijk een baby op komst! Goh, wie is er in Engeland nu ook alweer bijna uitgerekend van een royal baby? Geintje natuurlijk, we kunnen niet wachten op dit nieuwe deel. Wanneer deze lekkere romcom exact op Netflix staat is nog niet bekend, maar de film wordt rond de feestdagen verwacht.

VIVA banner

Bron: Cosmpolitan | Beeld: Netflix
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.