Komt er nóg een seizoen van Big Little Lies?

Big Little Lies

De serie Big Little Lies is razend populair. En hoe kan het ook anders met zo’n sterrencast. We noemen een Meryl Streep, Reese Witherspoon, Nicole Kidman en ga zo maar door. Deze laatste actrice ziet een vervolg dan ook wel zitten.

Want hoewel er nog geen nieuw verhaal klaarligt voor een derde seizoen van Big Little Lies, sluit hoofdrolspeler Nicole Kidman niet uit dat de serie alsnog verder gaat. ‘We zullen dit als groep beslissen. We luisteren naar hoe mensen reageren’, zegt de actrice tegen Entertainment Weekly.

Mysterieus

De laatste aflevering van de tweede reeks van de populaire HBO-serie, waarin ook Reese Witherspoon, Zoë Kravitz, Laura Dern en Shailene Woodley de hoofdrollen vertolken, werd vorige week uitgezonden. Om te voorkomen dat ze alvast verhaallijnen voor een mogelijk derde seizoen verklapt, doet Nicole bewust geen uitspraken over het open einde van het tweede seizoen. ‘Het is waarschijnlijk beter om het een beetje mysterieus te laten.’

Boek

Big Little Lies is gebaseerd op het gelijknamige boek van Liane Moriarty. Het eerste seizoen uit 2017 omvatte het volledige verhaal van het boek. Vanwege het succes werd Liane gevraagd een nieuw verhaal te pennen voor een tweede reeks.

banner

Bron & beeld: ANP
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!