McConaughey is in: vervolg How To Lose A Guy In 10 Days nu echt op de planning?

How to lose a guy in 10 days

Niet alleen Kate Hudson lijkt een vervolg op How To Lose A Guy In 10 Days wel te zien zitten, maar ook Matthew McConaughey zou aan boord kunnen zijn. Dus stof de liefdesvaren maar alvast af, want wij zijn er klaar voor!

Eigenlijk heeft de acteur romantische komedies volledig afgezworen. Maar van één film zou hij nog wel een vervolg willen maken en dat is dus deze geweldige klassieker.

How To Lose A Guy In 10 Days

‘Wellicht. Het is er wel geschikt voor’, vertelt de 51-jarige acteur aan E!, wanneer die hem vraagt of hij een vervolg zou overwegen. ‘En in hoeverre dat zo kan zijn bij een romantische film: dat was een goeie.’

Vervolg?

De acteur onthulde ook dat hij ooit ruim 12 miljoen euro voor een rol in een romantische komedie moest laten gaan. Daar had hij echter geen spijt van: McConaughey wilde zich richten op actiefilms. De acteur kreeg grote bekendheid in de ‘romcom-wereld’ met zijn rollen in onder andere The Wedding Planner en Failure To Launch.

Personages

Kate Hudson, die de journalist Andie Anderson speelde in de rom-com, onthulde eerder al dat ze haar personage in de film graag opnieuw een bezoekje zou willen brengen – naast co-ster Matthew McConaughey en die liefdesvaren natuurlijk. Ze vertelde aan Elle: ‘Ik heb altijd nagedacht over waar personages van Matthew en mij nu zouden zijn, als we nog samen waren.’

Ellendig

De actrice denkt dat er genoeg tijd is verstreken om een nieuwe film te maken. ‘We zouden waarschijnlijk getrouwd zijn met kinderen. We voelen ons nu waarschijnlijk ellendig!’ Kate kijkt sowieso met een goed gevoel terug op de film en noemt het een ‘speciale tijd in haar leven’. ‘Het was een heel andere tijd om films te maken. Mensen zoals Matthew en ik, ik heb het gevoel dat we de laatste waren van een groep acteurs die het old school Hollywood-proces van het maken van films echt hebben meegemaakt. Het was een bijzondere tijd.’ Laten we hopen op een vervolg!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: ANP | Beeld: Getty Images
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!