Victoria Beckham: ‘Spice Girls waren inspiratiebron voor Beyoncé’

Spice Girls

Terwijl video’s van een kleine Beyoncé (39)  tonen dat ze als tiener al de sterren van de hemel zong, zou ze niet altijd geweten hebben zangeres te willen worden. Althans, dat claimt ex Spice Girl Victoria Beckham (42).

Volgens haar diende de Britse popgroep als grote inspiratiebron voor de inmiddels wereldberoemde zangeres. Deze opmerkelijke uitspraak doet de zangeres turned mode-ontwerpster in de podcast Breaking Beauty.

Spiced up her life

Volgens Victoria Beckham vertelde Beyoncé haar zelf eens dat ze veel inspiratie putte uit de hits van de Spice Girls. ‘Ik heb Beyoncé een paar jaar geleden ontmoet en dat zei ze tegen me, dat het de Spice Girls waren die haar hebben geïnspireerd en ervoor zorgden dat ze wist wat ze wilde gaan doen, en haar er trots op maakte dat ze een meisje was’, verklaart ze.

Icoon

Beckham is bevriend met allerlei grote namen en er wordt menig celebrity in haar kleding gespot wordt. Maar toch deed dit bericht van Beyoncé haar veel. ‘Als iemand als Beyoncé, die zo’n icoon is en zo’n sterke vrouw, je vertelt dat ze inspiratie vond bij de Spice Girls – dat vind ik toch wel heel wat’, aldus Victoria.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.