VIDEO: BN’ers openhartig op rode loper Mannenharten 2

jessicaHet tweede deel van de heerlijke Nederlandse romcom Mannenharten ging gisteren in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Ik was erbij om naast alle mannenharten ook wat VIVA-harten te verspreiden. Én om de BN’ers eens flink aan de tand te voelen over hun eigen hart.

“De eerste die mijn hart veroverde was Peggy Tromp”, vertelt Daan Schuurmans openlijk. “Zij kon heel goed tennissen en was de dochter van een drogist.” Fockeline Ouwerkerk biecht op dat ze vroeger heimelijk verliefd was op Take That (“op allemaal!”). Acteur Willem Voogd koos vroeger voor de oudere dames: zijn eerste liefde was z’n juf in groep 2. “Zij was ook meteen de eerste die mijn hart brak, want ze kreeg iets met mijn meester.”

Weten of het hart van Jeroen Spitzenberger vaak is gebroken? En hoe de status van het hart van Javier Guzman op dit moment is? Check het in de video hierboven.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.