VIDEO: Justin Timberlake geeft spetterende show tijdens Super Bowl

justin timberlake super bowl

Aan Justin Timberlake de eer om de halftime show tijdens de Super Bowl te verzorgen. En dat deed hij met een waanzinnig optreden.

Na zijn optreden tijdens de Super Bowl in 2004 was Justin lange tijd niet welkom in Minneapolis, waar de Super Bowl gehouden wordt. Dat had alles te maken met zijn beruchte nipple gate-optreden met Janet Jackson. Met zijn show van zondagavond maakte de artiest in ieder geval een spetterende comeback.

Justin begon zijn optreden met een show backstage, waar een club was nagebouwd. Hij kwam het veld op terwijl hij Rock your body zong – hét nummer waardoor hij 2004 in opspraak kwam. Verder kwamen hits als Sexy back, Cry me a River, Suit & tie en Mirrors voorbij – een heuse Justin-medley! – én bracht hij een ode aan Prince. De in 2016 overleden zanger was op een grote projectie te zijn tijdens zijn optreden, waarbij hij Prince’s nummer I would die 4 you ten gehore bracht. Hij sloot zijn show af met het vrolijke nummer Can’t stop the feeling.

De zanger gooide hoge ogen met zijn geweldige choreografie, maar op de zang kreeg hij hier en daar wat kritiek. Het lijkt erop dat dat ook aan de techniek lag, waardoor de 37-jarige Timberlake niet altijd goed te horen was.

Bekijk hier de hele show van Justin tijdens de Super Bowl:

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron NFL, Nu.nl, ELLE | Beeld ANP