Ein-de-lijk: vanaf vandaag is het vijfde seizoen van ‘Peaky Blinders’ te zien op Netflix

peaky blinders

Na bijna twee jaar wachten wordt het geduld van fans van de hitserie Peaky Blinders eindelijk beloond. Het vijfde seizoen staat vanaf vandaag op Netflix.

De eerste aflevering van het vijfde seizoen was eind augustus te zien bij BBC One. En de Britse fans bleken de serie, over een bende die net na de Eerste Wereldoorlog  actief was in Birmingham, niet te zijn vergeten: in totaal zaten 3,7 miljoen mensen klaar voor het nieuwe seizoen. Het vierde seizoen werd in 2017 door gemiddeld 3,3 miljoen kijkers gevolgd. Het was daarmee het best bekeken seizoen tot nu toe.

Niet veel later werd bekend dat de serie ruim een maand later al op Netflix te zien zal zijn. De vijfde reeks telt zes afleveringen.

Naast Cillian Murphy keren alle belangrijke hoofdrolspelers terug in het nieuwe seizoen. Ook zijn enkele nieuwe namen, zoals Sam Claflin en Brian Gleeson, toegevoegd aan de cast.

Bron: ANP | Beeld: BBC
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.