Huh: Aldi verkoopt dagcrème met kaviaar voor een prikkie

Aldi dagcrème

Een dagcrème zorgt ervoor dat je huid soepel en zacht blijft. Hij is een ware beauty life safer en beschermt je huid tegen uitdroging én veroudering. Wil je high class variant? Vanaf volgende week verkoopt Aldi dag- en nachtcrème met kaviaar.

Kaviaar is behalve een exquise ingrediënt uit de wat chiquere restaurants ook een weldaad voor de huid. Gelukje voor jou: Aldi verkoopt vanaf 21 mei een luxe maar betaalbare dag- en nachtcrème met kaviaar.

Scherp prijsje

De crèmes zijn ontwikkeld voor de rijpere huid, bevatten SPF 15 en dus ook kaviaar. En dat voor de scherpe prijs van € 9,99 per crème. Een kaviaartje was nog nooit zo goedkoop.

But why?

Kaviaar zit barstensvol proteïnen en mineralen. Er zit ook veel vitamine A in, dat zorgt voor een gezonde huid en goed zicht. Niet alleen als je het op je huid smeert trouwens, deze vitamines krijg je ook binnen als je kaviaar eet. Als je een vermoeide, ietwat doffe huid hebt (#momlife!), kan een crème met kaviaarextract helpen om deze weer een gezonde glow te geven.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Flaironline.nl | Beeld: iStock
Gina is 30 lentes jong, freelance creatieveling en vraagt altijd ‘waarom’? Ze pent en produceert voor print en online, thuis, op kantoor, in de studio of vanuit een zonnig oord (Bali baby) mét dochter Mex (2) aan haar arm of om haar nek. Schrijfspecialisaties? Het wel en wee van #momlife, relatieperikelen (vriendschappen vallen daar ook onder, immers ook een relatie), hippe hotspots en dirty talk, s-e-x.