Virgin River-fans opgelet: trailer seizoen 3 online!

virgin river seizoen 3 trailer

We zijn de dagen tot 9 juli aan het aftellen want dan kunnen we eindelijk weer onze favoriete serie Virgin River bingen. Gelukkig hebben de makers ons getrakteerd op iets leuks, want de trailer van het derde seizoen staat online. 

Story

Het derde seizoen van de romantische serie gaat verder waar die gebleven was. Dat vertelde showrunner Sue Tenny aan TVLine. Melinda Monroe en haar geliefden zijn terug en worden geconfronteerd met allerlei problemen: dood, brand, ruzies over voogdij, scheidingen en nog veel meer. Virgin River is natuurlijk gebaseerd op een reeks boeken. Die storylines wil Tenny nu ook meer integreren in de serie: ‘Ricky heeft een fantastische verhaallijn in de boeken die ik van plan ben te verkennen.’ Ook zegt ze over Doc dat hij het niet makkelijk gaat krijgen door de kliniek, de stad en zijn werk.

De tekst gaat door onder de video

Nieuwe castleden

Ook zien we in de trailer een aantal nieuwe castleden. De zus van Jack wordt gespeeld door Zibby Allen en de rol van Lily’s dochter zal vertolkt worden door Stacey Farber.

Verhaal

Hou je ervan om helemaal weg te zwijmelen tijdens een avondje bingen? Dan is dit de perfecte serie voor jou! Het verhaal van Virgin River gaat over Melinda Monroe. De jonge vrouw solliciteert als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River. Voor haar is dit de uitgelezen kans om haar leven opnieuw te beginnen, weg van alle nare herinneringen. Maar, dat is niet zo simpel als ze gedacht had…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @virginriverseries

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: Streamwijzer.be | Beeld: Brunopress, Instagram