Goed nieuws voor alle fans: seizoen 3 van ‘Virgin River’ komt eraan!

virgin river seizoen 3

Voor alle fans misschien niet een héle grote verrassing, maar toch nog fijn nieuws zo voor het einde van dit jaar. Virgin River krijgt namelijk officieel een seizoen 3! Dat onthullen Jack en Melinda via een gezellig filmpje op Twitter.

Of ja, we hebben het natuurlijk over acteurs Martin Henderson en Alexandra Breckenridge. Ze willen alle fans dan ook uit de grond van hun hart bedanken dat iedereen zo enthousiast is over het tweede seizoen. De hoofdrolspeelster deelt het goede nieuws: ‘En daarom heeft Netflix een derde seizoen besteld!’

Tekst gaat verder onder de tweet.

Seizoen 3 Virgin River

Wie denkt in seizoen 3 in te stappen waar het vorige deel is geëindigd, heeft het mis. Dat laat showrunner Sue Tenny weten aan TVLine. Er zal namelijk een flinke sprong in de tijd worden gemaakt, máár: geen zorgen. Alle vragen die je hebt zullen wel degelijk beantwoord worden.

Grote uitdaging

Zo gaat Doc de uitdaging aan, maar zal hij het niet makkelijk krijgen. De showrunner legt uit: ‘Zeker niet, omdat hij wil blijven werken. Zal hij dat kunnen blijven doen? De kliniek en de stad zijn zijn leven, dus dat gaan we serieus onderzoeken.’ Fan geworden van de relatie tussen Lizzie en Ricky? Dan staat je nog heel wat te wachten. ‘Ricky heeft een fantastische verhaallijn in de boeken die ik van plan ben te verkennen.’

Nieuwe gezichten

Ook zullen er nog wat nieuwe gezichten toegevoegd worden aan de cast. Dat meldt People in ieder geval. We noemen een Zibby Allen, die de zus van Jack zal gaan vertolken. Ook Stacy Farber zullen we terug gaan zien als Lily’s dochter. Wanneer seizoen 3 precies te zien zal zijn, is nog niet bekend. Wat we wél weten, is dat we ons weer op kunnen maken voor tien afleveringen en het in 2021 in ieder geval moet gebeuren. Hoe leuk!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Boulevard | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!