VIVA Mama’s Vijf: 5x leuke babyspulletjes die je wilt hebben

babyspulletjes

Elke week delen we in de rubriek VIVA’s Vijf onze favoriete producten, diensten en evenementen met je. Deze week zetten we vijf leuke babyspulletjes in de spotlight.

1. Hugaboo baby seat

Als jouw baby nog niet goed kan zitten dan is deze Hugaboo baby seat

 wellicht een uitkomst. Je baby kan dan heerlijk rechtop zitten en de wereld om zich heen verkennen!

De float heeft een zitje en leuning zodat je baby veilig en comfortabel kan dobberen en spetteren. Hij is gemaakt van 0.25mm PVC en geschikt voor baby’s van ongeveer 12-36 maanden. Ideaal voor op vakantie met de kleine. Bestel deze leuke flamingo hier.

3. Rockaroo

De Rockaroo van 4 moms tilt het begrip schommelstoel naar een hoger niveau. Geavanceerde techniek geven je kindje een ongekende schommelsensatie. Met aansluiting voor een Mp-3 speler wiegt je kindje heerlijk op de muziek heen en weer.

 

 

 

 

 

 

4. Britax back seat mirror

Door deze spiegel, genaamd Britax back seat mirror, kun je jouw baby goed in de gaten houden in de auto. Na tien keer verdraaien met mijn nek en bijna ongelukken veroorzaken ben ik toch maar overgestapt op dit handige autospiegeltje.

5. Bednestje

Nog een bedje om samen te slapen met je kindje, dit bednestje is ideaal om vast te klikken aan je bed en veilig naast je baby te slapen.

viva zomerdeal