VIVA.nl wordt in een nieuw jasje gestoken!

VIVA.nl wordt vernieuwd

Goed nieuws! Je favoriete website wordt in een nieuw jasje gestoken. VIVA.nl wordt compleet vernieuwd en zal beter werken dan ooit. Woensdag 29 oktober lanceren we het nieuwe design. Om ervoor te zorgen dat jullie niet compleet verrast worden, vertellen we nu alvast wat er voor jou in grote lijnen verandert.

Mobiel

Hallo, 2014! Met het nieuwe design is rekening gehouden met al je verschillende mobiele apparaten. Alle artikelen en ook het forum werken straks als een trein op tablet en smartphone. Zo neem je VIVA altijd én overal met je mee.

What’s new

De homepage is niet alleen een stuk overzichtelijker, maar ook een stuk visueler met mooi en groot beeld.

Via het menu klik je snel tussen de verschillende categorieën: Sex & Liefde, Lijf, Werk en Mama. Je vertrouwde homepagina, noemen we voortaan Nu, waar je altijd de meest actuele berichten kunt vinden. Veel bezochte pagina’s zoals natuurlijk het VIVA Forum, maar ook Games, Winnen en Kortingscodes zijn nog steeds eenvoudig terug te vinden:

Menu-SWOPR-V2


VIVA Forum

Ook het forum is geheel in een nieuw jasje gestoken. Aan de hand van de feedback die jullie eerder dit jaar hebben gegeven, zijn we aan de slag gegaan en is het forum op de schop genomen. We verklappen nog niet alles, maar wel alvast een beetje:

Look and Feel

Jullie hebben massaal aangegeven dat het huidige forum te roze en ook niet meer van deze tijd is. Hier waren wij het helemaal mee eens en wij hebben daarom samen met onze designer een compleet nieuwe stijl uitgewerkt, veel strakker en veel minder roze.

Overzichtspagina

Het nieuwe forum krijgt een nieuwe overzichtspagina. Hier kun je in één oogopslag zien wat er binnen de verschillende pijlers gebeurt. Ook de lijstjes met nieuwe topics en actieve topics vind je hier. Een andere feature is het overzicht van je persoonlijke topics, reacties en favorieten als je bent ingelogd.

Vernieuwde huisregels

Aan de hand van jullie feedback zijn ook de huisregels opnieuw vastgesteld en waar nodig gewijzigd.

Op zoek naar iets?

Wil je iets teruglezen of ben je op zoek naar het antwoord op je vraag? Geen probleem, via de vernieuwde zoekbalk die op elke pagina bovenaan staat, heb je artikelen en forum berichten zo weer gevonden.

Zoekbalk viva.nl vernieuwd

 

 

 

Wij zijn ontzettend enthousiast over de nieuwe website en we hopen dat jullie dit ook zullen zijn!