VIVA op je oordopjes

VIVA-op-je-oordopjes-met-Toggle

We weten het… Het is verdomde irritant, maar er zitten toch echt maar 24 uur in een dag. Stond je echt nét nog met je ontbijt in je hand je ochtendritueel af te werken, is het nu alweer tijd om het licht uit te doen. En heb je in die dag ook maar één momentje voor jezelf gehad? Nope… Daar willen wij je graag bij helpen. Door een beetje me-time te creëren terwijl je onderweg bent. En dus kun je binnenkort ook naar VIVA luisteren.

VIVA meets Toggle

VIVA is het allereerste magazine dat de handen ineenslaat met de kersverse start-up Toggle. Niet helemaal toevallig, want VIVA’s hoofdredacteur Vivianne Bendermacher was de bedenker van de luisterservice. Toggle moet een service worden die magazine-teksten omzet in audio zodra je je ogen voor andere dingen nodig hebt. Tijdens het autorijden bijvoorbeeld of tijdens het hardlopen. Of how about die geestdodende huishoudelijke klusjes? Dan luister je VIVA gewoon via je oordopjes.

Test Toggle!

Over een paar dagen gaat de private bèta-omgeving live en kunnen early birds de nieuwe dienst testen. Wil jij één van de allereerste Togglers van Nederland zijn? Laat je naam en e-mailadres achter en we nemen contact met je op!
Geef je hier op als tester voor Toggle

VIVA op je oordopjes - Toggle