VIVA’s Koningsdagtips

Zin om met Koningsdag iets leuks te doen, maar tot nu toe nog een lege agenda? VIVA geeft tips!

Absolutely Kingsnight
Enschede
Absolutely Kingsnight heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een evenement dat tot een van de grootste in het land mag worden gerekend. Met o.a. Robba Rovega, Kraantje Pappie, East & Young en Tony Junior.

Kingdance
Zwolle
Dit grote dancefeest is verdeeld over twee area’s en een line-up met veel bekende namen. Er is plaats voor maar liefst 20.000 dancefans!

Kingstown Festival
Hilversum
Tweedaags festival in het centrum van Hilversum. Het marktterrein van Hilversum, vlakbij het trein- en busstation, verandert voor 2 dagen in een festivalterrein met een groot podium. O.a. Sander van Doorn, Gregor Salto, Firebeatz en the Partysquad komen optreden.

Beat-rix Open Air
Utrecht
Voor de zevende keer vindt dit openluchtfestijn plaats op het Utrechtse Janskerkhof. Fans van saxo house zijn hier helemaal op hun plaats!

Beat the Bridge
Arnhem
Heb je helemaal niets met dancemuziek en Nederlandse knallers? Bij Beat the Bridge kun je keihard losgaan op hardstyle.

Kingshouse Festival
Utrecht
Het eerste Koningsdagfestival van Utrecht! Ideaal voor degenen die droog willen blijven, want Kingshouse heeft twee overdekte stages!

Houd je niet zo van al die drukte? Ga voor middagje pretpark of breng een bezoekje aan de Keukenhof. Juist op plaatsen waar het normaal superdruk is, kun je nu profiteren van de rust!

Beeld: ANP

 

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.