VIVA’s paasweekendtips

Zin om dit paasweekend iets leuks te doen, maar tot nu toe nog een lege agenda? VIVA geeft tips!

Paaspop
3, 4 en 5 april, Schijndel.
Met optredens van o.a. Anouk, the Bloody Beetroots, Di-rect, Dotan, Kensington, the Kooks en Selah Sue.

Red Cup Party: Full Moon
3 april in Tivoli Vredenburg, Utrecht
Zin om dit weekend eens flink op z’n Amerikaans los te gaan met echte red cups zoals we die kennen uit de films? Dan ben je vanavond bij Tivoli Vredenburg aan het juiste adres. Deze keer staat het feest in het teken van Full Moon, dus ook buckets met cocktails zullen niet ontbreken!

Awakenings Easter Special
4 april in de Gashouder, Amsterdam.
Tot 8.00 uur ’s ochtends kun je losgaan op de fijnste technobeats in de Gashouder. Er zijn nog kaarten!

Singlefeestje
4 april in Patronaat, Haarlem.
Van Jamai tot de Backstreet Boys en Arctic Monkeys: op Singlefeestje kan het allemaal. Bezoekers kunnen zelf kiezen wat ze willen horen, en hebben keuze uit meer dan 10.000 cd-singles!

80’s Verantwoord: Paasspecial
4 april, Tivoli Vredenburg.
Voor alle liefhebbers van de jaren ’80-hits. Op het podium is er een retro dia-avond in huiskamersetting om t paas- en familiegevoel compleet te maken. Trek je beste paasoutfit aan en kom langs!

Concert Nelly
5 april in Patronaat, Haarlem.
Bij het horen van zijn naam beginnen wij spontaan ‘It’s getting hot in here’ te zingen. De grote hiphopartiest Nelly staat zondag in het Patronaat in Haarlem. Eentje om niet te missen!

Beeld: iStock

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.