VIVA’s Vijf: van het Rooftop Festival in Amsterdam tot het nieuwe drankje van Starbucks

De nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de VIVA-redactie.

1. Starbucks introduceert nieuwe Teaveana™ Tea Lattes

De innovatieve Teavana™ Tea Lattes maken jou helemaal lente-klaar! De drie nieuwe theeën, Rooibos Tea Latte, Matcha Tea latte en Red Apple Rooibos Tea Latte zijn een smaakvolle ervaring. Dit komt door bereiding met revolutionaire microground-techniek, een nieuwe manier om smaak uit theebladeren te halen. Yummie!

 

2. GOLDEN OIL – Shimmering Dry Oil limited edition

Een zongebruinde huid na een dagje op het strand voelt zo fijn aan. PUPA Milano ontwikkelde de GOLDEN OIL om de huid een nog betere uitstraling te geven. De droge en zachte, getinte textuur voedt de huid zonder haar vet te maken en egaliseert de bruine kleur. Een fijne touch van parelmoer komt vrij en samen met de geur van zoete tonen doet dit denken aan exotische bestemmingen.

3. MATT & NAT: Stijlvolle tassen in een vegan jasje

Gepassioneerd en vol bewondering over de wereld om ons heen, werd het idee voor MAT(T)ERIAL & NATURE geboren in 1995 in het bruisende Montreal. Het tassenmerk zit vol positiviteit en ze hebben met hun stijlvolle designs inmiddels de wereld veroverd. Geïnspireerd door zowel diervriendelijke materialen als de natuur, zoekt MATT & NAT de raakvlakken hiertussen op. MATT & NAT ademt in alles een positieve, vrolijke, volledig in balans ogende levensstijl uit. Klik hier voor meer info.

4. St. Patrick’s weekend

Wandel op 17 maart een willekeurige Amsterdamse pub binnen en gegarandeerd dat je een pul Guinness in de handen geduwd krijgt. St. Patty’s is niet voor niets het vriendelijkste feest van het jaar. Tijdens St. Patrick’s weekend treedt in de Hoopman Irish Pub The Enniskillen Hoopman Trad Houseband op. Blijf vooral hangen voor nog een Guinness/de indrukwekkend synchrone danspassen van de Irish riverdancers. Op 17 maart vult Scotland’s finest, Ted Christopher, The Tara met een unieke mix van eigen muziek en dansbare covers en draait DJ Roy – beste feestdj van Nederland – in O’Reilleys.

5. ROEF presenteert Rooftop Festival op groeiend Amsterdams daklandschap

Op 22 juni inspireren en verrassen vergezichten festivalbezoeker én dakeigenaar tijdens het Rooftop Festival en Rooftop Symposium. Voor het derde jaar op rij vindt het multidisciplinaire Rooftop Festival ROEF plaats op de hoogste en mooiste daken van Amsterdam. Vrijdag 22 juni kunnen bezoekers het dak op bij (tenminste) 18 locaties in Amsterdam Oost, Centrum, West, Noord en de Zuidas. Hiermee groeit zowel het gebied als de daken line-up van het festival. Klik hier voor meer info.

Wil je niets meer missen van VIVA? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10x VIVA voor maar € 10!