VIVA’s Vijf: 5x de leukste evenementen aankomende tijd

Elke week delen we in de rubriek VIVA’s Vijf onze favoriete producten, diensten en evenementen met je. Deze week: 5x leukste evenementen aankomende tijd.

Bios in de Buitenlucht

Genieten van een inspirerende documentaire in de buitenlucht? Hoe leuk is dat! Op 15, 22 en 29 augustus opent Humanity House in Den Haag haar deuren voor een reeks bijzondere documentaires, onder het genot van een hapje en een drankje.

Theaterfestival Boulevard

Een festival dat theater, dans, muziek(theater) en kunstvormen presenteert die niet in een hokje passen. Daar houden we van! Werk van binnen en buiten Europa voor een groot en nieuwsgierig publiek. Een festival voor jong en oud, voor de kunstprofessional en voor het gezin dat een dagje uit gaat. Op unieke locaties door heel ’s-Hertogenbosch.

Grachtenfestival

Van 9 tot en met 18 augustus worden de grachten van Amsterdam omgetoverd tot het Grachtenfestival. Met dit jaar als thema: Schatten van vrouwen. Spannende muziek op ruige locaties en intieme concerten in historische panden.

’t Preuvenemint

Liefhebber van eten? Omcirkel dan 22 augustus met rood in je agenda, want dan staat het vierdaagse culinaire festival ’t Preuvenemint. Ook leuk: De opbrengst van ’t Preuvenemint wordt elk jaar geschonken aan diverse goede doelen.

CuliNESSE

CuliNESSE is een culinair muziekfestival wat jaarlijks plaatsvindt aan het strand aan de Zevenhuizerplas in Rotterdam. Proef gerechtjes van restaurants uit de regio en geniet van optredens van bekende artiesten zoals Maan, Davina Michelle, DI-RECT en BLØF.

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

banner viva

Elle (19) heeft een passie voor mode, muziek, fotografie en koken. Voor VIVA.nl schrijft ze over liefde, trends en alles wat de millennial bezighoudt. En ze is altijd op zoek naar mooie tijdschriften voor aan haar muur.