VIVA’s Vijf: 5x de leukste herfst mode-items

VIVA's vijf herfst items 1

Elke week delen we in de rubriek VIVA’s Vijf onze favoriete producten, diensten en evenementen met je. Deze week: 5x de leukste herfst mode-items.

ALDI X Trashcode: van fles naar fashion

Vanaf 5 oktober ligt er een duurzame modecollectie in de winkels van ALDI, gemaakt van gerecyclede petflessen. De lijn is ontwikkeld in samenwerking met het duurzame label Trashcode en bestaat uit verschillende items, waaronder een strikblouse, een t-shirt, een shopper en een blazer. ALDI maakt duurzame fashion toegankelijk voor iedereen. Hoe gaaf is dat!

aldi x trashcode

www.aldi.nl

Kyky Amsterdam 

Je telefoon is je beste vriend. Hij is er altijd om naar je te luisteren en het is fijn om bij je te hebben in awkward sitiuaties zoals in liften, als je wacht op de koffiemachine of als je date naar de wc gaat…  Kyky Amsterdam heeft nu een super schattige collectie telefooncords. Met Kyky Amsterdam  kun je je telefoon als accessoire dragen en heb je hem altij dicht bij.

Atelier de Femmes

De herfst is net begonnen en de winter komt eraan. Zie jij op tegen de saaie grauwe dagen? Don’t! Met de allernieuwste accessoires uit de wintercollectie van Aterlies des Femmes, loop jij er dit najaar warmpjes en hip bij. Atelier des Femmes is opgericht door de Nederlandse Floor Bos, afgestudeerd aan het Amsterdam Fashion Institute. Tijdens haar studie liet Bos zich inspireren door mid century en early 90’s stijliconen. VIVA mag 3x een pakket t.w.v 100,- euro weggeven! Klik hier om mee te doen aan de winactie.

Zalando and G-Star:Driven by Denim

Zalando and G-Star presenteren hun herfst-wintercampagne Driven by Denim, bestaande uit nieuwe denim looks. Daarnaast brengen ze ook een exclusieve capsule collectie uit. Deze collectie bestaat uit 36 unieke items die enkel bij Zalando verkrijgbaar zijn. Het stadsleven van vandaag is dynamisch en voortdurend in verandering. Terwijl je langs obstakels navigeert, menigten omzeilt en de drukte ontwijkt, kan het een behoorlijke uitdaging zijn om op je bestemming te belanden. De collectie van G-Star is speciaal ontworpen voor zo’n uitdagende leefomgeving. Bekijk hier de collectie 

Fossil: Wears like a charm

Fossil komt met twee nieuwe sieraden collecties. De Modern & Magic collecties zijn kenmerkend door het gebruik van ‘magic charms’. De bedels zijn ideaal voor layering en geven door hun veelzijdigheid een final touch aan iedere look. De Fall collectie is vanaf nu verkrijgbaar.

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.