VIVA’s Vijf: 5x dingen die je niet moet vergeten voor een festival

kerstballen

Elke week delen we in de rubriek VIVA’s Vijf onze favoriete producten, diensten en evenementen met je. Deze week: 5x dingen die je niet moet vergeten voor een festival.

Telefoonketting

Behalve mega handig op festivals, vakantie of op werk, zijn de telefoonkettingen van Kyky Amsterdam ook mega cute! Ze zijn er in 20 verschillende kleuren en voor vrijwel elk type telefoon. De hoesjes kosten € 25,- en zijn te verkrijgen op Kyky.amsterdam.

kyky amsterdam

Powerbank

Met al het maken van je foto’s voor Instagram gaat je telefoon snel leeg. Een powerbank is dan heel handig! Natuurlijk kun je een saaie kabel gebruiken, maar een draadloze oplader in de vorm van een unicorn natuurlijk veel leuker. Vergeet ‘m niet op te laden voordat je weggaat.

Rugzak

Fitz & Huxley introduceert een tassencollectie die 100% vegan is. De travel bags zijn gemaakt om avonturen mee te beleven en – heel handig – ze zijn van waterafstotend canvas. De tassen zijn verkrijgbaar in zachte kleuren zoals macaroon, blossom, mint en jean met een monochrome gloed.

rugzakken

Bumbag

Leuk zo’n rugzak, maar daar wil je natuurlijk niet de hele dag mee lopen. Een leuk alternatief is deze bumbag. Het tasje maakt je outfit helemaal af én soms net wat spannender. Nog geen leuk exemplaar gescoord? Wat dacht je van deze variant met cheetah-print? Ontvang nu 26 nummers van VIVA voor €39,95 en krijg dit leuke heuptasje van My Jewellery er gratis bij!

bum bag

Toilettas

Om bij te dragen aan het terugdringen van plastic afval, heeft HEMA vanaf nu toilettassen, die gemaakt zijn van gerecyclede PET flessen uit de hele wereld. Door het polyester voor deze toilettassen uit gerecyclede PET flessen te halen, komen deze flessen niet in de natuur terecht. Deze duurzame toilettassen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende, vrolijke printjes en formaten.

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA banner

Elle (19) heeft een passie voor mode, muziek, fotografie en koken. Voor VIVA.nl schrijft ze over liefde, trends en alles wat de millennial bezighoudt. En ze is altijd op zoek naar mooie tijdschriften voor aan haar muur.