VIVA’s Vijf: van de parfum van Akke Marije tot de Heineken Magnum fles

De nieuwste producten, items en evenementen die je deze week moet checken volgens de VIVA-redactie.

1. The secret to Swedish beauty: Barnängen

De Scandinavisch-geïnspireerde ingrediënten van Barnängen doen aan het Zweedse landschap denken: aan licht, zee en bossen. Een unieke oase van zeldzame en gevarieerde planten, kruiden en voedingsingrediënten die de Zweden al eeuwenlang vertrouwen en gebruiken. Als gevolg hiervan bevatten de lichaamsverzorgingsproducten van Barnängen Scandinavische wilde vruchten, zoals kruipbraam, en andere iconische ingrediënten, zoals berk en vlierbloesem. Deze uitzonderlijke ingrediënten worden gecombineerd met wetenschappelijke formules, zoals onze gepatenteerde cold cream: een voorouderlijk schoonheidsrecept, bedoeld om de huid te beschermen tegen uitdroging en irritatie.

2. Steel de show tijdens de feestdagen met exclusieve Heineken-gadgets

We kennen ze allemaal wel: de gangmakers die vol overgave de sfeer erin proberen te brengen tijdens de feestdagen. Dit jaar gaat dat zeker lukken met de Heineken feeststrik en de Heineken Magnum fles. Zo heb je niet alleen een heerlijk verfrissend Heineken moment tijdens het kerstdiner maar ook dé gadgets waarmee je gegarandeerd de show steelt. De Heineken feeststrik ontvang je vanaf nu in de supermarkt bij aankoop van een krat Heineken pilsener. En ook de limited edition Heineken Magnum fles met een inhoud van 1,5 liter is nu te koop.

3. It’s Me Akke Marije – Eau de Parfum

It’s Me Akke Marije Eau de Parfum. Het parfum is vrouwelijk en subtiel. Akke Marije won in 2016 HNTM en bracht dit parfum uit, wat aansluit op haar kijk op het leven waarin vreugde en vrijheid centraal staan. Het parfum heeft een zachte geur van jasmijn, oranjebloesem, iris en patchouli en vanille. De combinatie hiervan zorgt voor een licht parfum dat door elke vrouw gedragen kan worden. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar de stichting Lucero, die opkomt voor het welzijn van verwaarloosde paarden.

4. F*cking strong coffee: verrekte sterkte koffie

Laten we toch gewoon zeggen waar het op staat: deze koffie is gewoon […] sterk. Zoals koffie […] zou moeten zijn. Tenslotte moet hij ook wat doen, namelijk de kleine grijze cellen en ook de bloedsomloop op gang brengen, voor al, als het gisteren toevallig […] laat is geworden. Dan helpt al die […] “decafé”- en “double-decafé”-onzin namelijk echt helemaal niks. (Dan vraag je je toch af welke zin koffie zonder cafeïne heeft, of niet?) Maar wij moeten eerlijk gezegd toch al niet veel van deze typische […] nieuwerwetse uitvindingen hebben.

5. De Durex Play Box t.w.v. € 37,95 voor € 24,95

Willen jullie elkaar eens extra verwennen? Bestel dan nu de tjox box vol spannende Durexproducten, zoals leuke speeltjes en stimulerende pleasure gels. Vuurwerk gegarandeerd! Bestel hem hier.

Wil je niets meer missen van VIVA? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10x VIVA voor maar € 10!