VIVA’s Vijf: van Sammy’s Avonturen in het Omniversum tot de Royal Christmas Fair

De nieuwste producten en evenementen die je deze week moet checken volgens de VIVA-redactie.

1. Laboratorium LA

Laboratorium LA, wat staat voor LAboratorium Luxury Athleisure, is een internationaal luxe fashion- & lifestyle merk met Amsterdamse roots. Door het combineren van techniek en fashion creëert het label een high-end collectie voor de hedendaagse kosmopolitische kant. Ze experimenteert met technische details, materialen en features in combinatie met modieuze en tijdloze designs.

2. De Royal Christmas Fair

De Royal Christmas Fair op het romantische Lange Voorhout is een van de grootste en leukste kerstmarkten van Nederland. Omgeven door twinkelende lichtjes, kerstklassiekers en de heerlijke geuren van Glühwein, Bratwurst, Flammkuchen, poffertjes en appelbeignets, slenter je langs bijna honderd kraampjes, waar je originele kerstcadeautjes kunt kopen, smullen van winterse lekkernijen en genieten van gratis optredens. Voor de mooiste en gezelligste kerstmarkt van Nederland moet je in de historische binnenstad van Den Haag zijn!

3. Tiny Miracles

Het is december en de feestdagen komen eraan. Wat gaat er boven een prachtig cadeau dat ook nog eens bijdraagt aan de toekomst van mensen in armoede? De vazen van Tiny Miracles zijn een perfect cadeau voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle gift. De gouden vaas is de perfecte accessoire in huis tijdens de feestdagen, sjiek en feestelijk tegelijk. Een mooi cadeau dus voor jezelf of een ander, met een goed gevoel voor iedereen.

4. Sammy’s Avonturen

Vanaf dinsdag 19 december draait de grootbeeldfilm Sammy’s Avonturen in Omniversum. Voor het eerst zijn de spannende, vrolijke en ontroerende belevenissen van het zeeschildpadje te bewonderen op het 840 m² grote koepelscherm van de Haagse bioscoop. Een bijzondere en grootse (kerst)ervaring voor jong en oud met als extra een spannende speurquiz.

5. Breakdancecollectief

Breakdancecollectief 155 (éénvijfvijf) gaat een theaterversie maken van hun festivalhit Lijf, een breakdanceconcert met live-muziek, voguing, video-art en aanstekelijke nineties-tunes. De voorstelling is een co-productie met tropical bass act Cookachoo en Dox. Afgelopen zomer oogste Lijf veel succes op o.a. Lowlands, de Parade en Julidans. De half uur durende voorstelling wordt nu uitgebreid naar een theaterversie van een uur en gaat op 19 december in première in de Rotterdamse Schouwburg.

Wil je niets meer missen van VIVA? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10x VIVA voor maar € 10!