VIVA’s Vijf: van de nieuwe pizzeria van Jamie Oliver tot het All You Need Is Love bordspel

De nieuwste producten en evenementen die je deze week moet checken volgens de VIVA-redactie.

1. Jamie Oliver gaat in 2018 twee Pizzeria’s openen in Arnhem & Tilburg

Na de komst van twee Jamie’s Italian restaurants in Rotterdam en Den Haag en Jamie Oliver’s Diner in Rotterdam, is Nederland klaar voor een nieuw concept – Jamie’s Pizzeria. Begin 2018 zal Jamie Oliver twee pizzeria’s openen in Arnhem en Tilburg. De Pizzeria is een ode aan de Italiaanse keuken met smaakvolle gerechten gemaakt van de beste ingrediënten en geserveerd in een bruisende, gezinsvriendelijke omgeving. 

2. Vitrine Expositie Het Amsterdam van Georgien Overwater

De nieuwe vitrine-expositie in de Sint Antoniesbreestraat is te zien: ‘Amsterdam’ een serie tekeningen van illustrator Georgien Overwater. In haar vrije tijd maakt ze schetsen in de stad: in een café of buiten op straat. Van mensen, gebouwen, gekke types: Van alles is te zien! Uit deze schetsen is het ‘Amsterdam’ boek bij uitgeverij Leopold ontstaan. Klik hier voor meer informatie.

 

3. All You Need Is Love bordspel

Just Games, onderdeel van Just Media Group, maakt bekend dat zij in samenwerking met RTL en  EndemolShine het All You Need Is Love bordspel lanceert. In het bordspel, dat geïnspireerd is op het gevierde RTL 4 -programma All You Need Is Love, ontdekken spelers hoe goed zij elkaar kennen door middel van persoonlijke vragen. Wie als eerste een plek in het midden van het bordspel verdient wint! Het All You Need Is Love bordspel wordt in het najaar van 2018 verwacht. Klik hier voor meer informatie.

 

4. Bella Italia

Italië, lekker eten en gezelligheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wie houdt er nu niet van een heerlijke pasta, pizza of tiramisú. Maar al dat lekkers en die gezelligheid kunnen wel voor extra gewicht zorgen. Wil je graag gewicht verliezen en ben je op zoek naar een gezonde levensstijl? Dan is dit boek met als thema Italië bedoeld voor jou. Laat je inspireren door de mooie verhalen van de mensen die op een gezonde manier hun ideale gewicht wisten te bereiken. Een boek boordevol heerlijke Italiaanse recepten en natuurlijk de bekende weekmenu’s voor iedereen die van heerlijk eten houdt en tegelijkertijd wil afvallen. Dat is Sonja’s Bella Italia!

5. The Wedding Party 2

The Wedding Party 2: Destination Dubai laat ons zien hoe het nu met het pasgetrouwde koppel gaat, dat inmiddels een kindje verwacht. Is Dozie hier wel klaar voor? Felix en Obianuju werken nog steeds aan hun relatie, maar kan Felix ‘Small Chops’ nu echt opgeven? Tin-Tin haalt weer hilarische capriolen uit terwijl ze wordt verwend door heer geliefde Bam-Bam. Zal de gekke getuige Sola nu eindelijk dichtbij kunnen komen bij de pittige Yemisi? En gaan Nonso en Deardre all the way na hun verrassende kus aan het einde van The Wedding Party? Dit keer zal er weer een bruiloft plaatsvinden, maar van wie? En waarom is iedereen in Dubai? Vanaf vandaag in de bioscoop! Klik hier voor meer info.

Wil je niets meer missen van VIVA? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10x VIVA voor maar € 10!