VIVA’s Vijf: van draadloze sport-headphones tot de nieuwe concealer van The Body Shop

De nieuwste producten en websites die je deze week moet checken volgens de VIVA-redactie.

1. Smaak Amsterdam

Smaak Amsterdam is een van oorsprong Amsterdams label met maar een doel: de mooiste tassen van Amsterdam en ver daarbuiten maken! Het label werd in 2010 opgericht door Andre Grundmann en is in korte tijd uitgegroeid tot een volwassen merk met verkooppunten in heel Europa en daar buiten. Klik hier voor meer info en voor het bestellen van de tassen.

2. Radbag

Ken je dat gevoel – die lichte paniek wanneer je beseft dat je nog steeds geen cadeau gevonden hebt en het feest wel érg dichtbij komt? Say no more. Neem eens een kijkje op radbag.nl voor het perfecte cadeau. Dat ene perfecte cadeau voor diegenen die eigenlijk niet weten wat ze willen. Of dat coole gadget voor diegenen die blij zijn met alles en niets . Of simpelweg een leuk accessoire voor diegenen die alles al lijken te hebben.

3. The Body Shop

Op zoek naar een sterk dekkende, luchtige en matte concealer om onzuiverheden en donkere kringen te camoufleren, zonder daarbij poriën te verstoppen? Ontdek de nieuwe full-coverage Matte Clay Concealer van The Body Shop! Het product is verkrijgbaar in 10 verschillende tinten en verrijkt met zuiverende tea tree-olie voor een perfecte afwerking.

4. Sony sport-headphones

Sony introduceert draadloze noise cancelling sport-headphones. Een sportieve levensstijl is gezond en zeer populair op dit moment. Om de actieve muziekliefhebber optimaal te ondersteunen introduceert Sony de WF-SP700N, WI-SP600N en WI-SP500 draadloze sport-headphones. Deze modellen produceren een uitstekend geluid en zijn inzetbaar tijdens een cardiotraining, rustgevende yogasessies of gewoon voor onderweg naar werk.

 5. Clean Pete

Clean Pete deelde onlangs de eerste track en video van het gelijknamige album Afblijven dat 2 feburari verschijnt. Komende maanden doen we een clubtoer met Kees Schaper (ex Jett Rebel en huidig Tim Knol) op drums en Sam van Hoogstraten op gitaar. Clean Pete speelt live in een nieuwe bezetting, te beginnen in het voorprogramma van The Kik de komende maanden. Klik hier voor meer info.

Wil je niets meer missen van VIVA? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10x VIVA voor maar € 10!