VIVA’s Vijf: van Bella Donna’s tot Hudson’s Bay

De leukste events, boeken en musthaves die je deze week moet checken, volgens de VIVA-redactie.

Bella Donna’s 

Bella Donna’s is een luchtige komedie waarin drie compleet verschillende jonge vrouwen controle over hun leven en hun gevoel proberen te krijgen, maar steeds uit onverwachte hoek worden overvallen door nieuwe inzichten en emoties.

Vanaf a.s. donderdag 14 september in de bioscoop. 

Musthave winkel: Hudson’s Bay

Hudson’s Bay heeft de afgelopen drie weken tien warenhuizen in de grote binnensteden van Nederland geopend. De echte ‘Hudson’s Bay’ winkels krijgen een Canadese formule. Zo is er heel veel mode te koop, maar zijn er ook verschillende accessoires van bekende merken te verkrijgen. Het Hudson Bay assortiment wordt groot en uitgebreid. Naar verwachting uitgebreider dan die van de Bijenkorf en voormalig V&D.

www.hudsonsbay.nl 

Jamie Oliver – 5 ingrediënten

Snel, simpel en super lekker. In ‘5 ingrediënten: snel & simpel koken’ laat Jamie Oliver je zien hoe je met slechts 5 ingrediënten elke dag heerlijk en gezond kunt eten.

Te verkrijgen op www.bruna.nl. 

LelySTART festival

LelySTART viert haar tienjarig jubileum op vrijdag 15 t/m zondag 17 september met artiesten als Waylon, Lisa Loïs sings Adele, Ronnie Flex & Deuxperience, schrijver Kluun, The Euros, Koningstheateracademie en theatergroep Het Kleine Theater.

Meer info op www.lelystart.nl

Musthave: Dopper

Dopper streeft naar een wereld waar mensen zich bewust zijn van het milieu, waar we actief de hoeveelheid plastic afval verminderen. Hiervoor heeft de Dopper het ideale flesje voor kraanwater op de markt gebracht; duurzaam, handig en mooi. Ze zijn er in alle kleuren van de regenboog, van rood en oranje tot paars en roze.

Meer informatie op www.dopper.com