VIVA’s Vijf: boeken die je wil lezen

Elke week delen we in de rubriek VIVA’s Vijf onze favoriete producten, diensten en evenementen met je. Deze week: boeken die je gelezen moet hebben.

1. Vrouwen gaan niet vreemd – Wednesday Martin

Verschijnt: 26 oktober

Haar nieuwe boek gaat over vrouwelijke seksualiteit en in het bijzonder de mythe van de overspelige vrouw. Een belangrijke cultuurkritiek: met persoonlijke verhalen, gedragswetenschap en inzichten uit de seksuologie.

2. Alles wat ik weet over liefde – Dolly Alderton

Verschijnt: 29 oktober

Voor de fans van Bridget Jones: Een geweldig boek waarin we het verkennende liefdesleven van een twintiger volgen, en dat doet ze ontzettend goed. In haar bestsellerdebuut combineert Dolly persoonlijke verhalen, satirische observaties, lijstjes en recepten tot een wervelend verhaal dat voor veel vrouwen herkenbaar zal zijn.

3. Work Hard, Play Hard – Danique Bossers

Verschijnt: 1 november

Nachtenlang Instagram afstruinen, op en neer naar Parijs met een minibudget en eindeloze avonden op kantoor. VIVA400-winnares Danique Bossers (26) weet als geen ander wat er nodig is om vanuit niets een succesvol bedrijf op te bouwen. Het begon met de online verkoop van t-shirts en kettingen, maar groeide uit tot een modemerk waar veel jonge fashionista’s niet meer om heen kunnen. In haar boek vertelt Danique over de hoogtepunten, maar ook de tegenslagen die ze daarvoor moest overwinnen.

4. Help! Ik ben model – Tanja Kok

Verschijnt: 7 november

Tanja werd op haar 24ste topmodel en kent de modewereld als geen ander. Een boek vol tips en tricks, persoonlijke verhalen en interviews met insiders die een kijkje geven in hun wereld. Een ontdekkingsreis waarvan ze stiekem gehoopt had dat ze al deze tips toen zelf ook had gehad. Met adviezen van Marc de Groot, Frederique van der Wal, Fred van Leer, Edwin Oudshoorn en Karin Swerink.

5. Dicht bij huis – Cara Hunter

Verschijnt: 16 november

Deze zenuwslopende thriller gaat over Daisy Mason. Wanneer de achtjarige Daisy Mason verdwijnt en inspecteur Adam Fawley op de zaak wordt gezet, begint Daisy’s familie zich wel heel verdacht te gedragen. Niemand weet wat er is gebeurd, niemand heeft iets gezien – beweren ze…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Leigh (18) is gek op mode, muziek, documentaires over true crime, entertainment en natuurlijk schrijven. Maar goed dus dat ze bij VIVA is belandt om dat allemaal te combineren.