VIVA’s Vijf: Van ‘Bridget Jones’s Baby’ tot Drank & Trucks

De leukste apps, festivals en hebbedingen om deze week te checken, volgens de VIVA-redactie.

Tekst: Fiona van Kessel
drankentruck

Want ik heb Drank en Trucks

Nederland is weer een foodfestival rijker: van 26 t/m 28 augustus vindt de eerste editie van Drank & Trucks in Den Haag plaats. Willen we heen, want op het BINK36-terrein vind je naast heel veel eten en drinken ook een muzikaal programma vol Haags talent. Plus: de toegang is gratis.

Meer info: facebook.com/Drankentrucks

 mega magazine maand

Mega Magazine Maand

Het is zover: de Mega Magazine Maand is van start. Hiermee krijg je megaveel voordeel op alle tijdschriften, waaronder natuurlijk VIVA en VIVA Mama. Zo bestel je nu 5x VIVA voor maar €9,95.

Tijdschriftshoppen kan hier: http://bit.ly/2aMicXb

bridget

Bridget is back

Onze favoriete antiheld en blunderbabe is terug! Renée Zellweger en Colin Firth zijn vanaf 15 september weer samen te zien in ‘Bridget Jones’s Baby’, al moeten we het wel zonder Hugh Grant en zijn bedroom eyes doen. Maar hé, daar krijg je wel Patrick Dempsey voor terug. Ook lekker.

Bekijk de trailer alvast hier:

cookloveshare

En wat eten we vanavond?

Kookblogs en boeken zijn er in overvloed, maar een website die het allemaal voor je sorteert; daar willen we meer van weten. Op CookLoveShare vind je makkelijke en betaalbare recepten én inspiratie. Alle reden voor ons om af een toe een succesrecept met jullie te delen. Zoals laatst nog: de zomerstamppot, de favoriet van VIVA’s Michelle.

bbq

Overal op hete kolen

Ook altijd aan het prutsen met die aluminium wegwerpbarbecues? Stop daarmee. Want de Weber Go-Anywhere is een heuse houtskoolbarbecue die je – je raadt het al – gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Het is een praktisch, lichtgewicht ding (41 x 25 cm) dat dankzij het stevige handvat gegarandeerd je beste vriend wordt in het park, op het strand of bij je vrienden in de tuin.

Te koop via VT Wonen voor € 79.