VIVA’s Vijf: van de Amsterdam Cocktail Week tot een nieuw product voor een mooie uitstraling

De nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de VIVA-redactie.

1. BLOOMR

Cocosoap hét natuurlijke alternatief voor scrubben en reinigen van de huid. Zwarte zeep om op je gezicht te smeren? Dat kan alleen bij BLOOMR met de CocoSoap. Laat je niet misleiden want het product is meer dan alleen zeep. Deze Charcoal Skin Detoxer bevat als enige gezichtsreiniger de échte BLOOMR Coconut Charcoal. Vandaar ook de zwarte kleur. Deze Charcoal zorgt bij contact met de huid voor een lichte scrub die dode huidcellen verwijdert en tegelijkertijd ook onzuiverheden absorbeert.

 

2. Babassu introduceert Skin Gym

Babassu introduceert een total work out voor de mimische spieren in het gelaat en de hals, die samen zorgen voor stevigere gezichtsspieren en scherpere contouren. Babassu Skin Gym kun je altijd en overal doen: thuis, op werk, in de auto of voor de tv. In combinatie met de juiste voeding, supplementen, gezichtsbehandelingen en skincare is Babassu Skin Gym onmisbaar in een totaalprogramma voor ‘healthy aging’. Ga voor meer informatie naar www.skingym.nl.

3. Cocktail week

Van 5 t/m 11 maart is het Amsterdam Cocktail Week en proef je bij 45 verschillende bars en restaurants exclusieve cocktails. Omdat we je voor ieders gezondheid geen 45-delige kroegentocht aanraden – behalve als je natuurlijk voor de virgin versies kiest-  raden we je aan om de volgende bars en restaurants langs te gaan, zoals Razmataz voor verschillende Campari klassiekers, Pulitzer’s Bar voor bijzondere Hendrick’s Gin creaties, Kanarie Club, Pigs&Punch en Bluespoon.

4. Eyetech

Eyetech geeft de huid rond je ogen nieuwe frisheid en zorgt voor een stralend mooie uitstraling. Lange, dichte wimpers, volle wenkbrauwen en strakke oogleden geven een expressieve en vrouwelijke look. de speciale actieve formules van de drie producten bevorderen de groei van de wimpers, maken de wenkbrauwen voller en voorkomen donkere schaduwen. Een vermoeid en gestresst uiterlijk is daarmee verleden tijd.

5. Exclusieve headliners op By the Creek 2018

Na twee uitverkochte edities keert By the Creek terug op 7 juli 2018 in het groene natuurgebied Middelwaard. Samen met BASIS, Vunzige Deuntjes en ZeeZout wordt elke stage vertegenwoordigd met een eigenzinnige sound. De headliners DJ EZ en Todd Terje zijn uitsluitend in Nederland bij By the Creek te vinden. Bij hen voegen zich ook andere grootheden als Jonna Fraser, Speedy J, Mall Grab en SBMG. Zie de volledige line up hier.

Wil je niets meer missen van VIVA? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10x VIVA voor maar € 10!