VIVA’s Vijf: van concept stores tot klassieke muziek

De leukste boeken, klassieke muziek en concept stores die je deze week moet checken, volgens de VIVA-redactie.

Babe, you got this.

In dit boek beantwoorden Emilie Sobels (29, oprichter van Hashtag Workmode) en Martje Haverkamp (23, aan het begin van haar carrière) al je vragen die je hebt rondom succesvol worden. Ze hebben meer dan twintig inspirerende, succesvolle, vrouwelijke ondernemers en zakenwonders om advies gevraagd. Hoe wisten zij waar hun kracht lag en hoe hebben zij hun doelen bereikt? Welke misstappen maakten ze en hoe blijven ze trouw aan zichzelf en hun idealen? Hoe verkoop je jezelf of jouw ideeën aan anderen? Hoe bouw je een ultiem netwerk op? En bovenal: hoe combineer je al je ambities met je sociale leven zonder knettergek te worden?

Te koop voor €17,99

Wonderfeel

Van vrijdag 21 t/m zondag 23 juli vindt in natuurgebied Schaep en Burgh in ’s-Graveland de derde editie plaats van Wonderfeel. Op dit grootste buitenfestival voor klassieke muziek in Nederland kan jong en oud genieten van zo’n honderd concerten, uitgevoerd door ruim driehonderd musici. Op het programma staan verder muziekdocumentaires, dichters, natuurexcursies en kinderactiviteiten. Bovendien is er heerlijk eten en drinken op het terrein.

Dagkaarten en driedagenkaarten zijn te koop via www.wonderfeel.nl.

Holtbar

In deze leuke concept store in Groningen kun je niet alleen terecht voor de leukste hebbedingetjes, maar ook voor de meest heerlijke baksels. Mocht je in het hoge noorden komen, ga hier dus zeker even langs! Al is het alleen maar om even te rond te kijken.

Holtbar, Oude kijk in ’t Jatstraat 20, 9712 EH Groningen

 

Popart in de Beurs van Berlage

Tot en met 30 september is de PopArt-collectie van de vroegere radio-dj Lex Harding in de Beurs van Berlage te zien. Naast zeefdrukken van Andy Warhol, Roy Lichtenstein, Keith Haring en anderen, zijn bijna alle album-covers die Warhol maakte in de periode 1960-1987 er te zien. De beroemde soepblikken van Warhol hangen er, maar ook veel van de kleurrijke portretten van celebs als Mick Jagger, Elizabeth Taylor en een nog piepjonge prinses Beatrix. Je wordt gegarandeerd heel vrolijk van alle kleurrijke werken. Gaat dat zien en neem vooral ook een kijkje in de museumwinkel, daar word je enorm hebberig van. Wij werden er verliefd op de serie katten ‘Sam’.

Meer info: http://andywarhol.amsterdam Beurs van Berlage, Damrak 243, Amsterdam. Dagelijks geopend van 10.00-18.00 uur

Bospop

Met artiesten als Anouk en Doe Maar, is Bospop zeker een leuk festival om te bezoeken dit weekend. Ook zangeres Anastacia die we nog kennen van haar oude hits I’m outta love en Left outside alone is terug van weggeweest. Last-minute nog erheen? Reis dan snel af naar Weert-Noord!

Tickets zijn verkrijgbaar via bospop.nl

Wil je niets meer missen van VIVA én deze zomer shinen met een toffe crossbody tas? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: een halfjaar VIVA voor € 11 per maand en een GRATIS tas van Burkely t.w.v. € 69,95.

Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!