VIVA’s Vijf: van een vette escape room tot de nieuwe zonnebrillencollectie van 2018

De nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de VIVA-redactie.

1. Eureka Shoes en make-up artist & beauty expert Amanda Rijff lanceren capsule collection

Op zaterdag 10 maart lanceert Amanda Rijff haar eerste geheel zelfontworpen capsule collection met Eureka Shoes, bestaande uit een zwarte leren belt bag en een ballerina met opvallend perforatiedetail in suède in de accentkleur teal. Als knipoog naar de visagie-achtergrond van Rijff zijn beide items verfraaid met suède lippen op de ballerina en als hanger aan de tas. Klik hier voor meer info.

2. Escape through the movies

Gek op escape rooms? Deze nieuwe variant van comedygezelschap Boom Chicago is pas echt vet, want er doen live acteurs aan mee. De escape room staat helemaal in het teken van films: elke kamer is ingericht in het thema van een andere movie (James Bond, Alles is Liefde: alles komt voorbij). Extra leuk is de locatie: het mooie, oude Rozentheater in hartje Amsterdam. Onze redactieleden mochten alvast een voorproefje nemen (en wisten te ontsnappen!). Klik hier voor meer info.

3. Dick Moby introduceert de zonnebrillencollectie voor zomer 2018

Dick Moby ontwerpt een nieuwe zonnebrillencollectie met duurzaamheid als basis waarbij kwalitatieve afwerking en eigentijds ontwerp samenkomen. De collectie bestaat uit zonnebrillen met een flat profiel en subtiele spiegelcoating. De kleuren variëren van lichte pastels tot meer uitgesproken tinten met als nieuwste toevoeging dégradé monturen. Klik hier voor meer info.

4. Slaap lekker met NOX Sleep Drink

Heerlijk in slaap vallen en fris wakker worden, dat wilt toch iedereen? NOX Sleep Drink maakt dat mogelijk. NOX is de eerste 100% natuurlijke slaapdrank die de nachtrust bevordert. De natuurlijke ingrediënten helpen je gemakkelijk in slaap te vallen, ongestoord door te slapen en fris wakker te worden. Klik hier voor meer info.

5. Woodbasics

Woodbasics maakt meubels van underlayment. In de webshop van Woodbasics vind je een collectie meubels die ze zelf hebben ontworpen, maar ook jouw eigen ontwerp kunnen ze maken. En mocht je ze liever van een ander materiaal willen laten maken dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt bij ieder meubel je eigen wensen doorgeven. Klik hier voor meer info.
fotografie en styling door Inge Bruins

Wil je niets meer missen van VIVA? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10x VIVA voor maar € 10!