VIVA’s Vijf: foodwalhalla + activity tracker

In VIVA’s Vijf geven wij je vijf tips voor de leukste dingen om te eten, te doen of gewoon te kopen. Deze week onder andere dé foodmarket die je echt gezien moet hebben en de activity tracker, waarmee je kunt meten hoe sportief je écht bent…

Foodwalhalla

Foodlovers opgelet: de urban foodmarket in Amsterdam-Zuid moet je echt een keer checken. Sinds hun opening in augustus hebben ze al 100.000 heerlijke gerechten geserveerd. Van taco’s tot sushi: Market 33 biedt bezoekers een culinaire wereldreis.

Amsterdam-Zuid, market33.nl

Summer Break festival

Het Caribische festival van Nederland is geboren. De eerste editie vindt plaats in Amsterdam en is geïnspireerd op ‘blockparties’, waarbij er ongedwongen op straat wordt gedanst en gegeten. Op 25 juni schud je met die billen op de lekkerste dancehall, R&B, hiphop en salsa. Van taco’s tot ribs: ook het eten is in Zuid-Amerikaans thema.

Zondag 25 juni, €25,- Stadspodium Amsterdam, amsterdamsummerbreak.nl

Hoe sportief ben je echt?

Breng je work-out naar een hoger level met de activity tracker van Striiv. Meet je stappen, je hartslag én je slaapritme, want: een goede nachtrust is essentieel om overdag actief te zijn. De echte sportievelingen dagen zichzelf uit om hun prestaties te verbeteren. Ben je liever lui dan moe, en probeer je dat elke week weer te veranderen? Gebruik de tracker om jezelf met je neus op de feiten te drukken.

Vanaf €69.99, striiv.com

Shiny sneakers

Schoenen heb je nooit genoeg. Nu de zon eindelijk schijnt is het weer tijd voor een nieuw paartje sneakers. Deze van Woden shinen, voor als je net even wat meer wil opvallen. Heerlijk comfortabel én stylish.

€109,95, woden.nl 

Klikkerdeklik

Een muis is een muis, toch? Nou, niet dus. Die van Speedlink is heerlijk stil bij het klikken en heeft een speciaal antibacterieel oppervlak – wel zo fris. De kabel is anderhalve meter en door de rubberen zijkant glipt je hand niet weg.

Axon van Speedlink, €24.99, speedlink.com

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.