VIVA’s Vijf: van Free Your Mind Festival tot Pirates of the Caribbean

De leukste events, boeken en musthaves die je deze week moet checken, volgens de VIVA-redactie.

Mut-have servies

Servies is functioneel, maar dit servies van Catchii heeft ook een héél hoog hebben-niveau. Van een pauw tot flamingo: met de tropische printjes raak je helemaal in de exotische sferen. Leuk voor jezelf, maar ook als cadeautje. Hoe tof zal het staan in een open kast?

Vanaf €8.99, catchii.com

Lief voor je haar

Schoon haar is wel zo fijn. Maar er zijn shampoos die nog veel meer kunnen dan enkel wassen. Die van O’right versterkt het haar. De natuurlijke koffieolie en cafeïne, verbouwd in Taiwan, stimuleren de hoofdhuid wat de haargroei bevorderd. Welke vrouw droomt nu niet van een haardos á la Anna Nooshin?  Gebruik voor een optimaal resultaat ook de Hair Tonic.

Shampoo €29.50 voor 400ml, Tonic €135,- voor 100ml, hairoright.nl 

Liefde in de tijden van luiers

Met een baby in huis is het plaatje van huisje, boompje, beestje compleet. Maar ondertussen heeft de komst van een kind wel een gigantisch effect op je relatie. Partners kunnen elkaar soms wel achter het behang plakken. Toch stoppen we liever tijd in het researchen naar het beste autostoeltje dan dat we energie steken in het goed houden van de relatie met een newborn in huis. Schrijfster en moeder Jancee Dunn schetst in haar boek ‘Liefde in de tijden van luiers’ op hilarische wijze hoe ze de relatie met haar man probeert te herstellen.

Paperback €18.50, E-book €10.-. 296 bladzijden, uitgeverij Maven Publishing, mavenpublishing.nl 

Free Your Mind Festival

Techno en- house liefhebbers opgelet: op 6 juni is het Free Your Mind Festival in Arnhem. Van soft tot snoeihard: voor ieder wat wils. Voor nu geven de weergoden zo’n 22 graden, een zonnetje en een wolkje aan. Je kunt het slechter treffen, toch?

€45,- incl. bus, stadsblokken, Arnhem, freeyourmindfestival.nl 

Pirates of the Caribbean

YES! Het vijfde deel van ‘Pirates of the Caribbean’ is een feit. Salazar heeft maar één missie: het doden van alle piraten en Jack Sparrow in het bijzonder. Zal Jack weten te overleven? Op de recensiewebsite IMDB wordt de film beoordeeld met een dikke acht.

‘Pirates of the Caribbean: Dead men tell no tale’ is vanaf deze week in de Nederlandse bioscopen