VIVA’s Vijf: van gratis stroopwafels in Amsterdam tot oranje burgers met Koningsdag

De nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de VIVA-redactie.

1. Oranje burgers & milkshakes | THE BUTCHER

Ter ere van Koningsdag komt THE BUTCHER tijdelijk met oranje burger buns. Ja, je leest dit goed: ORANJE burger buns. Wij zijn fan! Naast de burgers kunnen de milkshakes ook niet achter blijven natuurlijk dus ook deze heeft THE BUTCHER een oranje metermafose gegeven. De speciale Koningsdag burgers en de milkshake zijn bij alle venues van THE BUTCHER te bestellen van 20 t/m 27 april. Klik hier voor meer info.

 

2. Food Network deelt verse stroopwafels uit in hartje Amsterdam

Het wordt weer lente en dat betekent dat het tijd is om lekker buiten te genieten, van een lekker gekoeld drankje op het terras of een verse stroopwafel in het Vondelpark! Food Network deelt op vrijdag 20 april in het Vondelpark in Amsterdam verse stroopwafels uit, met een authentieke Delfts Blauwe stroopwafelkar, om bezoekers kennis te laten maken met de TV-zender. Alle stroopwafels komen vers van de plaat! Vrijdag 20 april om 13:30 uur – Vondelpark 3 Amsterdam.

3. Sapph by Faya: sexy beachwear door Fajah Lourens

De nieuwe collectie van Sapph brengt sexy en goed passende beachwear naar Nederland. In samenwerking met Fajah Lourens heeft het merk een sporty en sensuele collectie ontworpen; precies waar Fajah zich goed in voelt. Klik hier om de collectie te bestellen.

4. The Body Shop

The Body Shop breekt met de gevestigde tradities, en lanceert een compleet nieuwe, vegan body care-formule! De nieuwe Body Yoghurts hebben een verfrissende geltextuur die binnen 15 seconden intrekt. De onweerstaanbare Body Yogurts zijn er in de vaste edities met Strawberry, Mango, Almond Milk, Moringa, British Rose en Banana (Limited Edition).

5. Superga Sole System

Aankomend zomerseizoen introduceert Superga een geheel nieuw systeem voor het categoriseren van haar vrouwenschoenen, namelijk het ‘Sole System’. Het Sole System deelt de sneakers aan de hand van de hoogte van de zool in. Het uitgangspunt van het nieuwe systeem is dat er voor iedere vrouw een passend model te vinden is; van zowel sportieve tot chique modellen, aansluitend op de persoonlijke wensen van de vrouwelijke consument. Klik hier voor meer info.