VIVA’s Vijf: de leukste adventskalenders van dit jaar

Elke week delen we in de rubriek VIVA’s Vijf onze favoriete producten, diensten en evenementen met je. Deze week: 5 adventskalenders die jij wil hebben.

1. Mymuesli

In de Mymuesli adventskalenders vind je 24 verassingen-momenten. Er zijn verschillende soorten kalenders, dus voor ieder wat wils. Het enige waar jij je druk om hoeft te maken is of je het cadeautje gelijk opeet of nog even bewaart. Bestel je adventskalender hier.

2. Aldi

Je denkt misschien: ‘ huh, Aldi’? Maar, ja! Deze supermarkt verkoopt dit jaar een adventskalender waar je elke dag een flesje wijn uit kunt halen. Een mix van rode wijn, witte wijn, rosé en bubbels. Je scoort deze knaller voor € 49,99,- .

3. Rituals

Hier zijn we natuurlijk allemaal fan van. Rituals brengt al jaren verschillende adventskalenders uit. Dit jaar zijn er twee varianten: een 3D en een 2D. De 3D-variant (€ 89,-) is gemaakt in de vorm van een kerstboom waar 24 cadeautjes in hangen, voor elke dag een. De platte variant (€ 59,90) is niet minder leuk om uit te pakken en bevat ook 24 mooie producten. Nieuwsgierig geworden? Klik hier om de adventskalenders te bekijken.

4. Charlotte Tilbury

Ook Charlotte Tilbury doet mee en brengt een prachtige adventskalender uit met producten die je wíl hebben. Wel is deze iets meer aan de prijs dan de andere. Hij is verkrijgbaar voor € 185,-. Je pakt dan bijvoorbeeld de iconische lipstick Pillow Talk uit en de Goddes Skin Clay Mask. Klik hier om de adventskalender te bestellen.

5. NYX

Ook NYX  blijft dit jaar niet achter en komt met een adventskalender op de proppen. Het merk lanceert dit jaar de Sugar Trip adventskalender. Deze is te koop voor € 52,90. Daar krijg je 10 blendable poeders en 14 lipkleuren voor terug. Je vindt de adventskalender hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: persberichten, Instagram
Leigh (18) is gek op mode, muziek, documentaires over true crime, entertainment en natuurlijk schrijven. Maar goed dus dat ze bij VIVA is belandt om dat allemaal te combineren.