VIVA’s Vijf: 5x de leukste cadeau’s voor moederdag

work out

Elke week delen we in de rubriek VIVA’s Vijf onze favoriete producten, diensten en evenementen met Deze week: 5X de leukste moederdagcadeau’s.

Zarkoperfume

Als klein kind keek je al naar je moeder op wanneer ze zich klaarmaakte voor een avondje uit. De manier waarop je moeder parfum op spuit, zo doet alleen een moeder dat. Daarom op het lijstje: Zarkoperfume. Deze parfum wordt beschreven als de warme bries die in de lente opkomt, samen met de geur van donkere bomen en het water aan de kust van Denemarken. Geurnuances van vlierbes, abrikoos en donker hout. Klinkt heerlijk toch?
Pink Molecule 090·09 100ML – Eau de parfum €124,95

Pixi

Welke moeder is niet blij met wat extra gezichtsverzorging? Het zachte gezichtswater van Pixi mag daarom op je lijstje, want dit helpt om de huid te tonifiëren, de pH-waarde in evenwicht te brengen en roodheid weg te werken. Hij werkt balancerend, heeft een kalmerend effect en verfijnt de poriën. Een heerlijk verwen-momentje voor mams.
Best of Tonics Gift set €22,95 

Paul & Joe Beaute

Een lippenstift die helemaal is afgestemd op de stijl van wie hem draagt. Hij bestaat in 6 levendige kleuren en biedt de juiste “it”-kleur voor elke look en voor elke gelegenheid.
Lipstick 3,5 €16,95

Flamingo Candles

Een sfeer- én stijlvol cadeau voor je moeders badkamer, keuken of woonkamer. Deze kaars is de definitie van “Pretty in pink“. Handmatig gegoten met 100% sojawan. De geur van een rijk, sappig mengsel van kruisbessen en jeneverbes die met gekaramelliseerd suiker en gedroogde vruchten zoet wordt afgerond.
Geurkaars 200g €18,95

Benamor

In Portugal zijn ze al sinds 1925 een begrip onder alle lagen van de bevolking, maar de afgelopen jaren hebben ze ook hun weg gevonden naar een keur aan A-list celebrities in Hollywood: crèmes van Benamor. En zeg nou zelf, jouw moeder is de Hollywoodster van jouw leven, toch?
Gift Box Body oil €32,95
Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief