VIVA’s Vijf: van de nieuwe HKMX store van Hunkemöller tot het Healthy Fest festival

De nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de VIVA-redactie.

1. Hunkemöller opent eerste HKMX store in Nederland

Afgelopen vrijdag heeft Hunkemöller met trots haar eerste HKMX sportswear winkel in Utrecht geopend. De winkel heeft een uniek store concept en is op een bijzondere locatie in Hoog Catharijne gevestigd. De HKMX store in Utrecht is afgelopen vrijdag feestelijk geopend in het bijzijn van pers en influencers en er vond een urban workout sessie van personal trainer Kasia Rain plaats. HKMX heeft zich de laatste tweeënhalf jaar snel ontwikkeld en had in 2016 een omzet van 20 miljoen euro. De langere termijn visie is vijftig winkels openen in de aankomende vijf jaar.

2. Metakids Obstacle Race.

Metabole ziekten maken kinderlevens kapot. Kom in actie! Ga de vetste uitdaging van 2018 aan in Noordwijk of Amsterdam. Kies de 2 KM Mini Race (Family), leg de lat iets hoger met de 6 KM Mega Race of ga helemaal tot het gaatje tijdens de 12 KM Extreme Race. Samen obstakels overwinnen maakt metabole ziekten behandelbaar!

3. Duurzame luxe: Vlaamse lanceert als 1e handtassencollectie in gerecycleerd zalmenleder.

Ms. Bay is een jong Antwerps accessoirelabel dat moderne vormgeving combineert met een visie voor de toekomst. Met hun eerste collectie bewijzen ze dat luxueus design ook duurzaam en fair kan zijn. In februari lanceren ze 10 buitengewone producten gemaakt uit vissenleder. Hiermee zijn ze het eerste fashion-merk dat een volledige collectie baseerd op dit unieke materiaal. De handtassen en kleine accessoires zijn eenvoudig maar elegant, modieus en toch tijdloos.

4. Healthy Fest

Healthy Fest, het meest sportieve en gezonde festival van Nederland, kondigt de nieuwste motivator aan: Arie Boomsma! Arie is, naast bekend presentator, eigenaar van sportschool Vondelgym en auteur van boeken als Beweeg! voor een gezonder en gelukkiger leven. Als sportman en motivator is Arie nauw betrokken bij de ontwikkeling van de derde editie van Healthy Fest, dat van 8 tot en met 10 juni 2018 plaatsvindt in Center Parcs De Eemhof, Zeewolde. Kijk voor meer informatie en de kaartverkoop op www.healthyfest.nl.

5. AirField

AirField is een fashionlabel voor de moderne en zelfbewuste vrouw en heeft zijn roots in de sportswear. Dit DNA zie je terug in de collectie met altijd een sportief edgy detail. Ook het spelen met kleuren is een specialiteit van het merk. Daarnaast staat AirField voor sexy, vrouwelijk, comfortabel en een tikje provocerend. Al deze elementen zijn te zien in de Spring/Summer ‘18 collectie van het merk.

Wil je niets meer missen van VIVA? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10x VIVA voor maar € 10!