VIVA’s Vijf: van de nieuwe ultra zwarte mascara tot de Rollende Keukens

De nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de VIVA-redactie.

1. Mr. Porter

Yes, het is lente! De eerste zonnestralen laten zich zien en dat betekent dat we ons massaal weer naar het terras verplaatsen. Maar waar gaan we zitten als de zon schijnt? Een rooftop terras in het hart van Amsterdam met uniek uitzicht op het Paleis en de Dam. Het is de perfecte spot met internationale allure voor goed eten en heerlijke cocktails. Aanrader is de MR PORTER Mai Tai cocktail. De cocktail is gepresenteerd als op een tropsich palmenstrand, dat wordt lekker wegdromen dus. Klik hier voor meer info.

2. Het Weekend van de Rollende Keukens

Lente en zomer brengen veel festivals en foodfestivals met zich mee. Gaan jullie hier ook wel eens naar toe?  Overal wat snacken, drankjes proeven etc, heerlijk toch? Hebben jullie wel eens van De Rollende Keukens gehoord? Zet hem vast in de agenda, de toegang is gratis! Van 9 t/m 13 mei wordt de Amsterdamse Westergasfabriek voor de elfde keer omgetoverd tot het grootste openluchtrestaurant van Europa. Meer dan 110 handgeselecteerde Rollende Keukens komen het lange Hemelvaartsweekend weer op stoom. Een recordaantal komt dit jaar vanuit heel Europa.

3. Gratis concert van Sevn Alias

Sevn Alias, de Nederlandse rapper die o.a. met zangeres Maan samenwerkte en bekend is van de track ‘Gass’, gaat op zondag 15 april gratis optreden in het Scheepvaartmuseum.  Toegang is helemaal gratis en op basis van een RSVP. Om het allemaal nóg unieker te maken zal hij een primeur doen van een nieuwe track met saxofonist Benjamin Herman van New Cool Collective. Hierna kunnen de bezoekers de collecties bekijken, zelf art maken, een VR-experience beleven en dansen op de beats van Zwarte Koffie.

4. Moer

Nog een leuk terras. Voor wie liever niet in het gras van het Vondelpark zit maar liever de comfort van goede stoelen opzoekt zit MOER op de hoek. Het terras is ruim opgezet en loopt langs de gehele breedte van de glazen pui, waardoor het echt onderdeel van het restaurant is. Ook goed om te weten; elke tweede zondag van de maand kan je op dit terras neerstrijken voor Oesters & Bubbels met live jazzmuziek en oesters voor 1,- euro. Klik hier voor meer info.

5. Monsieur Big

De Lancôme Monsieur Big lijn bevat een fantastische ultra zwarte mascara. Hij geeft 12 keer meer volume dan een andere mascara en zorgt voor een false lash effect. Tussen de haartjes van het borsteltje zit voldoende mascara om de volume in je wimpers te creëren. Klik hier om hem te bestellen.

Wil je niets meer missen van VIVA? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10x VIVA voor maar € 10!