VIVA’s Vijf – Van oma’s handwerkjes tot velvet stappers

De stoomboot van Sinterklaas is aan wal en dat betekent dat de verlanglijstjes voor de goedheiligman weer moeten worden aangevuld. Om de keuze wat te vergemakkelijken, heeft de VIVA-redactie daarom deze week 5x de leukste sintcadeautjes voor jou op een rij gezet.

Voor rockchicks
Die telefoon van jou mag ook wel weer een keer getrakteerd worden op een nieuw jasje. Liefst een met ballen, die laat zien dat je niet bang bent om op te vallen. Het mooie is: wij mogen er maar liefst VIJF weggeven! Vul onder aan de pagina je gegevens in en win één van de nieuwe Rockstars & Rebels smartphone covers.

Deze winactie is verlopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaars hebben bericht gehad.

beeld-3-3

Tellen en smeren

Aftellen tot kerst is nog nooit zo leuk geweest. Rituals’ adventkalender brengt je terug naar je kinderjaren: 24 dagen lang een kleine, lekkere verassing. Maakt de decembermaand nóg een stukje specialer.

€ 49,50, via Rituals

9200000065370445_2

Plan de dag
Je hebt het loeidruk, maar wil wel wat gezonds binnenkrijgen… kan dat? Nina en Elise van Chickslovefood hebben de oplossing: goed plannen én eten van tevoren klaarmaken. Hun nieuwe ‘Het meal planning-kookboek’ staat vol makkelijke meeneem-ontbijtjes, ovenschotels die je al een dag eerder kunt maken, healthy lunches die na drie uur in je tas nog steeds lekker zijn en supersnelle sinners. Alles met maximaal vijf ingrediënten. Het ideale boek om december mee te overleven en het nieuwe jaar goed te beginnen.

€ 19,99, via Bol.com

chickslovefoodnieuweboek-738x1042

Liefs van oma
Een modieus item, met de hand gemaakt door een Hollandse oma. Granny’s Finest voorkomt al vijf jaar lang eenzaamheid onder senioren met wekelijkse handwerkclubs. Samen met talentvolle jonge designers ontwerpen de oudjes dan producten aan de hand van de laatste trends. Van sjaals tot sokken en kussenhoezen. Cadeau-idee waar we het letterlijk warm van krijgen.

Meer informatie over de organisatie en de nieuwste collectie vind je hier

grannys-finest-2016-2017_photography-lieke-janssen

Schoen van het (nieuwe) jaar

Goed nieuws: Rihanna’s welbekende Fenty X Puma Creeper komt in een nieuwe uitvoering. Namelijk velvet! De platformschoen verschijnt in drie verschillende kleuren en is vanaf 8 december voor € 150 verkrijgbaar bij o.a. No Boys Allowed, Patta, Woei, Re-issue, Baskets en Bruut. Wij reserveren alvast een paar of tien.

cxky9ppwiaavc1b