VIVA’s Vijf: van de nieuwe collectie van Pip tot de Rivièra Maison paint collection

De nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de VIVA-redactie.

1. DIY Soap

Haal de lente in huis met de 100% natuurlijke Seaside Skin Dead Sea Body Scrub van DIY Soap. Dode Zeezout is rijk aan mineralen en door de unieke samenstelling is het geschikt voor de droge, schilferige en/of probleemhuid. De toevoeging van lavendelbloemen en lavendelolie zorgt voor een kalmerende en ontspannende werking. Zoals de merknaam al zegt: de scrub moet je nog wel zelf maken, maar gelukkig is dat heel eenvoudig! Klik hier voor meer info.

2. Rivièra Maison paint collection

Ontdek de nieuwe Rivièra Maison Paint Collection, bestaande uit 18 exclusieve kleuren. Het brede kleurpallet varieert van dromerig wit en oudroze tot koelblauw en wintergroen, ga voor een neutrale look of kies een meer uitgesproken kleur.

3. Stichting N8BM A’DAM breidt Nacht voor de Nacht uit naar 25 clubs en tien restaurants

Stichting N8BM A’DAM organiseert op zaterdag 24 februari de tweede editie van Nacht voor de Nacht. De eerste editie van het jaarlijkse clubfestival, waar je met één kaartje de Amsterdamse clubcultuur kunt ontdekken, verkocht vorig jaar direct uit. Dit jaar wordt Nacht voor de Nacht uitgebreid van 20 naar 25 clubs. Ook het nachtdiner krijgt een groots vervolg; in tien restaurants, waaronder Rijsel en Café Caron, is het speciaal voor en tijdens Nacht voor de Nacht mogelijk om nachtelijk te dineren.

4. De nieuwe NIVEA Body Lotion Mousse

NIVEA introduceert NIVEA Body Lotion Mousse: een luchtige, rijk schuimende mousse die direct intrekt en de huis voelbaar zachter maakt. De volle mousse met iconische NIVEA-geur en het NIVEA Deep Moisture serum verzorgt de huis 48 uur lang, zonder dat deze plakkerig aanvoelt. De body lotion mousse met amandelolie en NIVEA Zijdezachte body lotion mousse met shea butter.

5. Parels uit het oosten

Deze zomer gaat Pip terug in de tijd en duikt ze in de rijke geschiedenis tussen India en Groot-Brittannië. De aanwezigheid van de Britten in India liet deze twee heel verschillende culturen met elkaar samensmelten en leverde een rijke mix van ambacht, kunst en cultuur op. Dit inspireerde Pip tot het ontwerpen van prachtige nieuwe beachwear dessins: de parels uit het Verre Oosten.

 

Wil je niets meer missen van VIVA? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10x VIVA voor maar € 10!