VIVA’s Vijf: van de roze Kitkat tot dé wipe-out challenge

De nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de VIVA-redactie.

1. Roze Kitkat

In september 2017 werd al duidelijk dat er roze chocola was ontwikkeld. Na een proces van dertien jaar in laboratoria in België en Frankrijk, lukte het om deze variant te creëren. De roze chocola heeft z’n kleur en smaak te danken aan de ruby-cacaoboon. Deze roze chocoladereep van Kitkat is in Nederland vanaf 23 april 2018 verkrijgbaar. Wij hebben hem op de redactie al geproefd en hij is heer-lijk!

2. Dé wipe-out challenge voor alle fitgirls en fitguys van Nederland

Op zondag 27 mei 2018 om 07:00 uur kunnen alle durfallen van Nederland meedoen aan Wipe-out. De officiële wipe-outbaan ligt in Zoelen, precies in het midden van Nederland. Speciaal voor het event wordt de baan omgetoverd tot één grote challenge-dag. Alle deelnemers krijgen een voor een de kans om zichzelf op de vroege zondagmorgen te bewijzen in de voorrondes. Denk aan de big red balls, the blob, the sideway sweeper en de o-zo bekende sucker punch. Klik hier om je aan te melden.

3. De Golden King

Deze nieuwe cocktail is geïnspireerd op de Nederlandse specerijenroute uit de Gouden Eeuw en bevat een verrassende selectie van VOC-kruiden, naast ingrediënten als Gin Mare, cava en sinnaasappels. Combineer de cocktail met de oranje makreeltaco’s, en je feestmenu voor Koningsdag is klaar!’ De Gin Mare Koningsdag fles is vanaf 1 april verkrijgbaar bij verschillende drankspeciaalzaken in Nederland.

4. Mueslirepen van mymuesli

Deze perfecte mueslirepen bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en ze zijn niet droog – wel zijn deze mueslirepen minimaal zo lekker als jouw lievelingsmuesli! De Mueslirepen van mymuesli zijn 100% biologisch en helemaal zonder kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Ontdek de 3 soorten Paleo Kokos, Superfruit en Cranberry Pistache! Bestel ze hier.

5. Burn-out dagboek

In Burn-out dagboek geeft Maaike Hartjes de lezer een kijkje in dat dagboek. We lezen mee over haar paniekaanvallen, vermoeidheid en depressieve gevoelens, maar ook over haar zoektocht naar oplossingen. Want waarom kan ze geen ‘nee’ tegen werk zeggen? Waarom is het nooit genoeg? En waarom krijgen andere mensen geen burn-out en zij wel? Maaike praat met vrienden en collega’s over hoe zij met stress omgaan, en analyseert eerlijk haar eigen gedachten en gevoelens. Over dit alles vertelt ze met humor, fantasie en relativeringsvermogen in kleurrijke tekeningen. Bestel hem hier.

Wil je niets meer missen van VIVA? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10x VIVA voor maar € 10!