VIVA’s Vijf: van Sun Jar tot slapen in een boomhut

VIVA's Vijf

De leukste apps, festivals en hebbedingen om deze week te checken, volgens de VIVA-redactie.

Tekst: Elfi Voorhuis

1. Stop de zon in een potje

Sunshine in a jar! Laat de Sun Jar van Suck UK overdag een paar uur in de zon staan om hem op te laden en geniet ’s avonds van het sfeerlicht. Zo heb je altijd een beetje zonneschijn bij je, ongeacht het weer in ons kikkerland.
Verkrijgbaar in blauw, roze en geel. € 19,95 via vtwonen.
Sun jar

2. Lunchbox vullen? Easy peasy!

Elke dag een gezonde en lekkere broodtrommel vullen voor je mini-me kan best een uitdaging zijn. Gelukkig komen de auteurs van Easy Peasy nu met een receptenboek, speciaal voor de lunchbox. Van invullingen voor het 10-uurtje tot inspiratie voor de drinkbeker.
Easy Peasy Lunchbox verschijnt in september bij Fontaine Uitgevers voor € 14,95.

EP_lunchbox_cover_MET RUG.indd

3. Helemaal zen

Calm down! Na een lange dag werken heb je wel een lekker bad of een lange douche verdiend. Met de Ontspannend & Kalmerend bad- en doucheschuim van Andrélon word je weer helemaal zen. Extra pluspunt: de heerlijk amandelgeur die je de hele dag (of nacht) blijft ruiken.
Andrélon Bad & Douche – Ontspannend & Kalmerend en drie andere Andrélon Bad & Douche varianten zijn verkrijgbaar bij alle drogisterijen vanaf € 2,99.  Daarnaast vind je dit douche- en badschuim ook in het VIVA Beautypakket,  t.w.v. € 112,95, voor maar €19,95. viva.nl/shop-aanbiedingen/

andrélon

4. In een boomhut

Nog op zoek naar een weekendje weg? De verblijven van Canopy & Stars zijn onvergetelijk. Van kasteelvormige boomhutten tot een verbouwde dubbeldekkerbus: je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt er wel een nachtje in slapen.
Reserveren kan bij Canopy and Stars

Canopy

5. Let it shine

Met een lightbox kun je keer op keer een nieuwe quote in huis zetten. Van ‘Netflix & Chill’ tot ‘Work hard, play hard’ – de opties zijn eindeloos.
€ 38,95 bij vtwonen

lightbox