VIVA’s Vijf: van zomerdrankjes tot het grootste sneakerevent ter wereld

De nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de VIVA-redactie.

1. Fever-Tree

Genoeg drinken is altijd belangrijk, maar in de zomer met de hete dagen in het vooruitzicht nog meer! Fever-Tree heeft de lekkerste drankjes om jouw dorst te lessen. Van tonic tot gingerale en van cola tot lemonade, Fever-Tree heeft het allemaal. Koud het allerlekkerst. Klik hier voor meer info.

2. The Body Shop

Sport en welzijn maken een steeds groter deel uit van ons leven. The Body Shop lanceert dan ook een nieuwe waterproof make-up collectie die speciaal ontwikkeld is voor mensen met een actieve lifestyle. Ontdek nu de nieuwe long-lasting waterproof Mascara en Brow Liner!

3. Sneakerness

Dit weekend komt het grootste sneakerevent ter wereld, Sneakerness, naar Amsterdam. Een weekend lang zijn er duizenden sneakers te koop in alle vormen en maten. Ook zijn er Fashion Talks, waarin de grootste trends worden besproken (o.a. sneakers voor chicks en wat dé sneaker wordt van 2018). In de expositie ‘1 of 1’ vind je de 20 tofste customized sneakers uit Nederland, o.a. die van chefkok Jaimie van Heije. Verder kan je o.a. je sokken inwisselen voor nieuwe en naar de kapper.

4. Sieradenmerk Jules Bean komt met krachtig vervolg op EMPOWER-collectie

Krachtige vormen, statement pieces en elegante ontwerpen maken de nieuwe EMPOWER 2.0-collectie van het Nederlandse sieradenmerk Jules Bean gewilder dan ooit. Van on-trend oorbellen en fijne kettinkjes tot catchy armbanden, Jules Bean speelt in op de behoefte van de moderne vrouw anno 2018. In deze krachtige en limited edition collectie spelen geometrische vormen een belangrijke rol, hetzelfde geldt voor de subtiele edelstenen die we van het merk gewend zijn. Een collectie met een hoog must-have gehalte.

5. Marc Udo trapt eerste Brazilian Bootcamp af

Obrigado kokoswater heeft de zomer afgetrapt met een sportieve Brazilian Bootcamp in samenwerking met OneFit. Onder begeleiding van personal trainer Marc Udo wordt er 45 minuten hard getraind. Braziliaanse oefeningen op swingende Portugese muziek brengen het Oosterpark lekker in beweging. De exclusieve bootcamp vindt vier keer plaats en is toegankelijk voor alle OneFitters.