VIVA’s Vijf: van Tony’s Chocolonely tot Paaspop

De leukste events & musthaves die je deze week moet checken, volgens de VIVA-redactie.

Kenwood kMix waterkoker

Een waterkoker is voornamelijk functioneel, maar deze van Kenwood is ook een echte eye-catcher. Wow, wij zijn op slag verliefd. Het staal is roestvrij en het deksel gaat automatisch open. Hier op de redactie heeft hij al heel wat uurtjes gemaakt. Tip: probeer eens verse thee, heerlijk vol van smaak. Wees gewaarschuwd: je zal niet meer tevreden met een gewoon zakje zijn.

€84.95, kenwoodworld.nl

Tony’s Chocolonely 

Chocoladelovers opgelet: Tony’s komt met een nieuwe smaak. De nieuwe melkchocolade heeft de –ietwat ingewikkelde – naam: melk honeycomb kardemom. Zoet, crunchy en een tikkeltje kruidig: ons loopt het water spontaan in de mond. Het lijnen stellen we maar weer uit tot volgende week.. Lekker bij een kopje thee!

Verkrijgbaar vanaf 18 april bij de Marqt, tonys.com


Charlie Choe douchemuts
Soms heb je haast, maar wil je nog even gauw onder de douche springen. Wel zo makkelijk als je haar dan droog blijft. Hoe funny is deze douchemuts? Helemaal in de koninklijke sferen. Laat je ochtendhumeur als sneeuw voor de zon verdwijnen. Grappig als cadeautje of gewoon voor jezelf. Ook in cupcake-vorm verkrijgbaar.

€7.95, charliechoe.nl


Amsterdam denim days
Wist je dat Amsterdam dé denimhoofdstad van Europa is? Volgende week staat onze hoofdstad een week lang in het teken van denim, met als hoogtepunt het Blueprintevent in de Westergasfabriek met speciale workshops, bands & DJ’s, en toonaangenvede labels die hun nieuwe items tonen.

17-23 april, Amsterdam, amsterdamdenimdays.com


Paaspop
Heb je geen verplichte paasbrunches op de agenda staan en wel zin om het festivalseizoen af te trappen? Eén van de eerste festivals van het jaar is Paaspop, met onder andere Matt Siomns, Anouk en Chef’Special. Nu hopen dat de weergoden een beetje gunstig gestemd zijn..

14 t/m 16 April, Schijndel. Prijs afhankelijk van de dag, paaspop.nl