VIVA’s Vijf: van Tony’s nieuwe Chocolonely tot genieten met Rituals

Met het herfstachtige weer, de steeds korter wordende dagen en natuurlijk de Singles Day in het achterhoofd heeft de VIVA-redactie deze week 5x kleine verwenmomenten voor jou op een rij gezet.

Heerlijke smeerboel

Hoe leg je jezelf beter in de watten dan met de goddelijke body butters van The Body Shop. Verpakt in een groot hart is de trio van Fuji Green Tea, British Rose en de bekende Shea de perfecte present for me.

€15 via thebodyshop.nl

image-3-819x1024

Choc-effect

Zeggen wij chocola, dan zeggen jullie? CHOCOLONELY, inderdaad. Het FairTrade-chocolademerk heeft een nieuwe variant op de markt gebracht, waar je weer eens niet van kunt afblijven: melk kaneelbiscuit. Dat wordt weer een tochtje naar de supermarkt voor een nieuwe reep.

 

12134

Harry in de tent
We waren al bang dat Harry ons na zijn gevecht met Voldemort deze keer echt had verlaten, maar gelukkig is de magische wereld still going strong. De film ‘Fantastic beasts and where to find them’ brengt ons terug naar de tijd vóór Potter.

Fantastic Beasts and Where to Find Them draait vanaf 16 november in bioscoop

fantastic-beasts-and-where-to-find-them-movie-poster

Lichtpuntje
De nieuwe The Ritual of Light-collectie helpt je even wat gas terugnemen. Breng niet alleen je lichaam, maar ook je huis tot rust met de fijne geurstokjes en geurkaarsen. Ogen dicht, muziekje aan en gaan met die kaars.

Shop de gehele Ritual of Light-collectie bij de Bijenkorf

rituals-of-light

Eten = weten

Kelly Camfferman is een foodlover en deelt haar eet- en drinkinspiratie met ons via haar website en Instagram. En je kunt er zelf mee aan de slag, want naast de lekkere plaatjes deelt ze ook haar favoriete recepten.